Διακρίσεις για τις Πατρινές αμαζόνες στο τουρνουά Aνάπτυξης 2019 (φωτο)

Ανοδική πορεία σημειώνει το άθλημα της ιππασίας στην Πάτρα. Την Παρασκευή 28 Ιουνίου διεξήχθησαν εξετάσεις άδειας ικανότητας αθλητή στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας στις οποίες συμμετείχαν με επιτυχία 5 μαθητές της Σχολής Ιππασίας Πατρών.

Το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου ακολούθησαν επίσημοι αγώνες του τουρνουά Aνάπτυξης 2019 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, όπου οι Πατρινές αθλήτριες Σοφία Καρπή και Μαρουτσέλα Γασπαρινάτου κατέλαβαν την 5η και 4η θέση αντίστοιχα στα αγωνίσματα της ιππικής δεξιοτεχνίας και υπερπήδησης εμποδίων.

Η ιδιοκτήτρια της Σχολής Ιππασίας Πατρών, Αλεξάνδρα Σακελλαρίου, δηλώνει πως η Πάτρα αργά αλλά σταθερά ξαναμπαίνει στον στίβο της αγωνιστικής Ιππασίας και επισημαίνει πως, επισήμως, η νεότερη αθλήτρια ιππασίας (9 χρονών) της Ελλάδας είναι Πατρινή και ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Μυσίρη! Την ομάδα που μας εκπροσώπησε ολοκληρώνουν οι αμαζόνες Ανθία Θεμελή, Ευελίνα Αποστολοπούλου και Σοφία Γκρίντζου.

Διακρίσεις για τις Πατρινές αμαζόνες στο τουρνουά Aνάπτυξης 2019 (φωτο) Διακρίσεις για τις Πατρινές αμαζόνες στο τουρνουά Aνάπτυξης 2019 (φωτο) Διακρίσεις για τις Πατρινές αμαζόνες στο τουρνουά Aνάπτυξης 2019 (φωτο) Διακρίσεις για τις Πατρινές αμαζόνες στο τουρνουά Aνάπτυξης 2019 (φωτο)


Πηγή