Δικαίωση για την Πατρινή Πολυτίμη Μαντά το μετάλλιο και τα ρεκόρ στην Λάρισα

Ήταν μία δικαίωση για την Πολυτίμη Μαντά το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων της Λάρισας.

Η πρωταθλήτρια της Ολυμπιάδας, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα εμπόδια που είχαν σταθεί στον δρόμο της κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της, δείχνοντας υπομονή και επιμονή όλο αυτό το χρονικό διάστημα, έφτασε να αγωνιστεί σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα της.

Η Πατρινή αθλήτρια πέτυχε στην Λάρισα τρία ατομικά ρεκόρ στα 200 και στα 400 μέτρα, ενώ πήρε ένα ασημένιο μετάλλιο. Η ίδια έγραψε τα εξής στο facebook: "Έκλεισε αυτός ο δύσκολος κύκλος! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την γυναίκα που κρύβεται πίσω από όλα την Ντίνα Μπορνιβέλη που με ανέχεται και με υπομένει καθημερινά…

Τους πολύτιμους συνεργάτες μου χωρίς τους οποίους δε θα είχα ξεπεράσει ποτέ τους τραυματισμούς μου… Τους υπέροχους φυσιοθεραπευτές μου, τον Π. Χαλκιόπουλο και τον Β. Παπαγεωργόπουλο! Την καλύτερη δασκάλα γιόγκα και την αξεπέραστη διατροφολόγο μου Τζίνα Τσιχλιά".

Η Πολυτίμη Μαντά ετοιμάζεται πλέον για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου ανδρών γυναικών που θα γίνει στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, σε λίγες ημέρες από τώρα.

Δικαίωση για την Πατρινή Πολυτίμη Μαντά το μετάλλιο και τα ρεκόρ στην Λάρισα Δικαίωση για την Πατρινή Πολυτίμη Μαντά το μετάλλιο και τα ρεκόρ στην Λάρισα Δικαίωση για την Πατρινή Πολυτίμη Μαντά το μετάλλιο και τα ρεκόρ στην Λάρισα


Πηγή