Κέρκυρα: «Έφυγε» από την ζωή ο Φάνης Σκιαδόπουλος.

Κοινωνία Κέρκυρα: «Έφυγε» από την ζωή ο Φάνης Σκιαδόπουλος.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί προδωμένος από την καρδιά του ο Φάνης Σκιαδόπουλος, ο οποίος υπήρξε αρχηγός του ιστορικού Ελλήσποντου και από τους ιδρυτές του αγαπημένου στους φιλάθλους ΑΟ Κέρκυρα. Γεννημένος ανήμερα των Φώτων του έτους 1930, υπήρξε από τους πρωταγωνιστές της εποχής του στα ποδοσφαιρικά πολιτιστικά & κοινωνικά δρώμενα του νησιού μας. Για πενήντα και πλέον χρόνια ήταν η πρώτη τρομπέτα στην Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος».

Υπήρξε ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Ελλήσποντου Κέρκυρας. Ήταν από τους ιδρυτές του ΑΟ Κέρκυρα, στον οποίο διατέλεσε για πολλά χρόνια Γενικός Αρχηγός, γι αυτό και πήρε το προσωνύμιο «Αρχηγός». Υπήρξε επίσης καθηγητής διαιτησίας και πρόεδρος των διαιτητών ποδοσφαίρου Κέρκυρας.

Ο γνωστός σε όλους Φάνης υπήρξε έμπορος-επιχειρηματίας για περισσότερο από 60 χρόνια λειτουργώντας την επιχείρηση του στο ίδιο γνωστό κεντρικό σημείο της πόλης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 5 το απόγευμα στο Α΄Νεκροταφείο (Γαρίτσα).

Η οικογένεια του, η οποία στις τελευταίες του στιγμές ήταν στο πλευρό του παρακαλεί αντί για στεφάνια να προσφερθούν δωρεές στην αγαπημένη του ΦΕ «Μάντζαρος».


Πηγή