Κ. Νικολούζος: «Ανυπόστατες οι καταγγελίες Καλούδη για παραχώρηση οικοπέδου σε Fraport».

Δήμος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος: «Ανυπόστατες οι καταγγελίες Καλούδη για παραχώρηση οικοπέδου σε Fraport».

Σε απάντηση του, σε ανακοίνωση του κ. Γιώργου Καλούδη για την “παραχώρηση οικοπέδου κοντά στο αεροδρόμιο στη Fraport”, ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος αναφέρει τα εξής:

«Σε ανακοίνωσή του ο κ. Καλούδης επικαλείται Η “πληροφόρησή” του σύμφωνα με την οποία “ο απερχόμενος Δήμαρχος και η ομάδά του, χωρίς απόφαση του Δ.Σ., ετοιμάζονται να δώσουν οικόπεδο του Δήμου, στη Fraport”… Με τη μεσολάβηση ατζέντη! Ενώ από το σχέδιο πόλης είναι χώρος πρασίνου! Δηλαδή προχωρούν σε μιαν εντελώς παράνομη και χαριστική πράξη, ασύμβατη με τα συμφέροντα της πόλης …”.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο αποτελεί κοινόχρηστο χώρο προερχόμενο από απαλλοτρίωση, προορίζεται για χώρος πρασίνου και ουδεμία συζήτηση θα μπορούσε να γίνει με τη Fraport για παραχώρησή του. Συνεπώς πρόκειται για ανυπόστατη καταγγελία.

Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, ως επικεφαλής της παράταξης “Πρώτα η Κέρκυρα”, και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κερκύρας επιλέγει για μιαν ακόμα φορά να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος του Δήμου πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα και εκδίδοντας μιαν ανακοίνωση που διαπνέεται από απαξιωτικό πνεύμα και περιλαμβάνει ψευδείς καταγγελίες. Διαφορετικά θα ρωτούσε και θα μάθαινε».

Η ανακοίνωση Γ. Καλούδη

Μεταξύ άλλων ο κ. Καλούδης στην ανακοίνωση τονίζει τα εξης: «Πληροφορούμαστε ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Νικολούζος και η ομάδα του , χωρίς απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ετοιμάζονται να δώσουν οικόπεδο του Δήμου, κοντά στη διασταύρωση-τρίσταρτο του Αεροδρόμιου, στη Fraport.

Ερωτάμε:

Είναι αλήθεια;

Έχουν αντιληφθεί το παράνομο της πράξης τους; (Εάν είναι αλήθεια;)».


Πηγή