Συγχαρητήρια μηνύματα στο νεοεκλεγέντα Βουλευτή Παναγή Καππάτο

  • Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΆΣΣΟΣ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΆΣΣΟΣ» συγχαίρει το μέλος του Γιώργο Σπ. Κοκκόλη για τον έντιμο αγώνα του στις Εθνικές Εκλογές για την διεκδίκηση της έδρας Κεφαλλονιάς – Ιθάκης. Το ήθος, ο πολιτικός του πολιτισμός και ο πολιτικός του λόγος πραγματικά ξεχώρισαν.

Γιώργο μας το μέλλον σου ανήκει!

Συγχαίρουμε επίσης τον νεοεκλεγέντα βουλευτή κ. Παναγή Καππάτο και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του για το καλό των Νησιών μας.

  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης , συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα Βουλευτή των Νησιών μας , Παναγή Καππάτο και του εύχεται Καλή Επιτυχία στο έργο του , γόνιμη & δημιουργική θητεία.

Η Ομοσπονδία μας ευελπιστεί σε μια αγαστή συνεργασία στον νευραλγικό τομέα του Τουρισμού, που αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Στην προσπάθεια σας αυτή θα είμαστε αρωγοί με προσπάθειες και θέσεις για την ανάπτυξη και το καλό των Νησιών μας.

Για το Δ.Σ της Ο.Ε.Τ.Κ.Κ.Ι

ο Πρόεδρος

Ατσάρος Δημήτριος
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΆΣΣΟΣ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΆΣΣΟΣ» συγχαίρει το μέλος του Γιώργο Σπ. Κοκκόλη για τον έντιμο αγώνα του στις Εθνικές Εκλογές για την διεκδίκηση της έδρας Κεφαλλονιάς – Ιθάκης. Το ήθος, ο πολιτικός του πολιτισμός και ο πολιτικός του λόγος πραγματικά ξεχώρισαν.

Γιώργο μας το μέλλον σου ανήκει!

Συγχαίρουμε επίσης τον νεοεκλεγέντα βουλευτή κ. Παναγή Καππάτο και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του για το καλό των Νησιών μας.

  • Δήμαρχος Κεφαλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σας και σας ευχόμαστε κάθε πρόοδο και ευημερία για το σημαντικό έργο που αναλαμβάνετε.

Με την πεποίθηση ότι ως κυβερνητικός Βουλευτής θα εργαστείτε για την πρόοδο του νησιού μας και θα σταθείτε aρωγός στην επίλυση των προβλημάτων της Αυτοδιοίκησης, σας ευχόμαστε μια γόνιμη και παραγωγική θητεία. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε συνεργασία για το καλό του νησιού μας.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Παρίσης

Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

  • Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας και Ιθάκης συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα βουλευτή των νησιών μας κύριο Παναγή Καππάτο και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Σαν Ένωση θα σταθούμε αρωγός στην προσπάθειά του και ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει μια στενή συνεργασία μεταξύ μας, προκειμένου από κοινού να προωθηθούν και να λυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα απασχολούν τον τουριστικό κόσμο των Νησιών μας και προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.

  • Πρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, κ. Α. Παντελειός

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον νεοεκλεγέντα Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Παναγή Καππάτο και να του ευχηθούμε μια καλή και δημιουργική θητεία.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο θα είναι στη διάθεσή σας για κάθε τεχνικό ζήτημα και ευελπιστούμε σε μια ωφέλιμη για τα νησιά μας συνεργασία.

  • Πρόεδρος Επιμελητηρίου, κ. Σ. Σπαθής

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέντα βουλευτή των νησιών μας, Παναγή Καππάτο. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του, σε μια προσπάθεια να επέλθει η ανάπτυξη και η ευημερία των νησιών μας. Στη προσπάθεια αυτή θα είναι αρωγός, όπου χρειαστεί, το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με σκοπό πάντα την διεκδίκηση των συμφερόντων των επαγγελματιών του τόπου μας.

  • Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέντα βουλευτή Κεφαλονιάς& Ιθάκης Παναγή Καππάτο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του για το καλό των νησιών μας.
Ευχαριστούμε την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για όσα προσέφερε στα νησιά μας κατά τη θητεία της και την αγαστή συνεργασία που είχαμε.

  • κ. Αριστοτέλης Μπατιστάτος

Συγχαίρω θερμά τον βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγή Καππάτο για την εκλογή του. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαι ανά πάσα στιγμή δίπλα του σε κάθε θετικό βήμα για την πρόοδο και την κοινωνική ευημερία των νησιών μας. Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου παραμένει ο αδιαμφισβήτητος εκφραστής της κεντροαριστεράς, από σήμερα ξεκινάει ένας νέος αγώνας μέσα από θεσμική, ποιοτική και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού με οργανωτική ανασυγκρότηση, εξωστρέφεια, θετικό πολιτικό λόγο και σχέδιο για την επόμενη μέρα. Αυτό θέλει η κοινωνία από εμάς, αυτό μας έδειξε και αυτό θα κάνουμε. Εύχομαι ολόψυχα στον κ. Παναγή Καππάτο υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλή επιτυχία στο κοινοβουλευτικό του έργο!


Πηγή