Σ. Νεράντζης: «Ας ενημερωθούν κάποιοι πριν βγάλουν τα πολιτικά τους συμπεράσματα».

Δήμος Κέρκυρας Σ. Νεράντζης: «Ας ενημερωθούν κάποιοι πριν βγάλουν τα πολιτικά τους συμπεράσματα».

Στην συνεργασία του με την Μ. Υδραίου αναφέρεται σε σημερινό δελτίο τύπου ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Κέρκυρα Ψηλά» Σπύρος Νεράντζης.

Το δελτίο τύπου έχει ως εξής: «Η κατάσταση που ζούμε δεν μας δίνει την πολυτέλεια για αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες.

Η περίοδος, που αρχίζει τον Σεπτέμβριο για την νέα δημοτική αρχή έχει πολλή δουλειά. Δύσκολη. Είμαστε αποφασισμένοι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για το μέγιστο αποτέλεσμα. Η συμβολή και της αντιπολίτευσης στη βάση αρχών είναι πολύ χρήσιμη. Εμείς επιλέξαμε την δράση. Όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

Στην προγραμματική συμφωνία, που έχουμε συνάψει με την παράταξη της νεοεκλεγείσας Δημάρχου Κας Υδραίου, αναφέρονται συγκεκριμένα και αναλυτικά οι τομείς σύγκλισης. Πρόκειται για τις προεκλογικά διακηρυγμένες θέσεις μας. Στις ίδιες προεκλογικές μας θέσεις αναφέρουμε ρητά ότι θα συνεργαστούμε με όλους στη βάση προγραμμάτων, δημόσια και χωρίς συναλλαγές.

Όποιος έχει την διάθεση και την πρόθεση να ενημερωθεί, πριν βγάλει τα πολιτικά του συμπεράσματα, για το πρόγραμμα μας, τις αρχές μας και τις προεκλογικές μας θέσεις μπορεί να ανατρέξει στην διεύθυνση www.nerantziskerkyrapsila.com

Τέλος αξίζει να τεθεί ένα καίριο ερώτημα σε όποιον αντιμετωπίζει με καχυποψία την συνεργασία της «Κέρκυρα Ψηλά» με την πλειοψηφούσα παράταξη. Αποδεχόμαστε ή όχι την απλή αναλογική ως δίκαιο, αναλογικό και δημοκρατικό σύστημα ; Και πως θα εφαρμοστεί η απλή αναλογική, που καθιέρωσε ο «Κλεισθένης» αν όχι με συνεργασίες ;».


Πηγή