ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ: «Βούλιαξε» το Αίγιο στη συγκέντρωση του υπ. Βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ.

Πλημμύρισε από κόσμο η πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. Βουλευτή Αχαίας της Ν.Δ. Άγγελου Τσιγκρή, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον πρ. Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Επρόκειτο για την όπως αποδείχθηκε, μεγαλύτερη συγκέντρωση υποψηφίου Βουλευτή στο Αίγιο, που διακρίθηκε όχι μόνο για την μαζική συμμετοχή του κόσμου, αλλά και από τον ενθουσιώδη παλμό της.

Ο Άγγελος Τσιγκρής, φανερά συγκινημένος από την τεράστια ανταπόκριση των συμπατριωτών του, έκανε μια σύντομη αναφορά στον προσωπικό πολιτικό αγώνα που έχει δώσει αταλάντευτα όλα τα τελευταία χρόνια, δεσμεύτηκε ότι εφόσον οι Αχαιοί τον στείλουν στη Βουλή, θα είναι ο μαχητικός διεκδικητής όλων των δίκαιων αιτημάτων του Νομού στα κέντρα λήψης αποφάσεων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Θα είμαι ο Άγγελος… κάθε πολίτη!
Θα είμαι και μετά τις εκλογές πάντοτε δίπλα στον απλό πολίτη και την κοινωνία, ως απλός στρατιώτης του τόπου».

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. υπογράμμισε την ανάγκη κατάκτησης της αυτοδυναμίας από τη Νέα Δημοκρατία και συνέστησε διαρκή αγώνα, χωρίς εφησυχασμό.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Τσιγκρής στα θέματα που απασχολούν την Αιγιάλεια, καθώς και στις πολιτικές παρεμβάσεις που αναμένεται να δρομολογήσει η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση, για την επίλυσή τους και την εκτίναξη του οικονομικού ελατηρίου της περιοχής.

Ο υπ. Βουλευτής Αχαίας της Ν.Δ. Άγγελος Τσιγκρής, παρουσίασε τις βασικές παραμέτρους του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και ξεδίπλωσε με αδρές γραμμές το σχέδιο της νέας Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να οδηγήσει την Ελλάδα περιοχή μας στην οδό της εξωστρέφειας, της προσέλκυσης επενδύσεων και της οικονομικής ανάκαμψης.

Ο κ. Τσιγκρής στάθηκε επίσης στην ανάγκη δημιουργίας νέων πραγματικών θέσεων εργασίας για όλους, κάτι που εγγυάται το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να ξεκινήσει η επιστροφή των νέων οικονομικών μεταναστών, στην πατρίδα μας.

Ανάμεσα στους ακροατές ήταν και η πολιτευτής της Ν.Δ. Γεωργία Ντάτσικα, η οποία για άλλη μια φορά δήλωσε την στήριξή της στην υποψηφιότητα του Άγγελου Τσιγκρή.

Η κορωνίδα της προεκλογικής εκστρατείας του Άγγελου Τσιγκρή, θα είναι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Πάτρας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου (ώρα 20.30) στο χώρο της Πλαζ και η οποία αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον από τους πολιτικούς του φίλους.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    2 Ιουλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία