Αθηνά Τραχήλη : Ο στόχος επετεύχθη, η χώρα γύρισε σελίδα


Σε δήλωση της η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη ανέφερε τα εξής:

«Η χώρα γύρισε σελίδα. Μια καινούργια εποχή ανατέλλει για όλους μας.

Οι συμπολίτες μας, στην Αχαΐα και σ’ όλη την επικράτεια, έδωσαν ισχυρή εντολή στον νέο πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Εντολή εθνικής ανάταξης, ανάτασης, ανασυγκρότησης και αναδημιουργίας. Η Ελλάδα της περηφάνιας, της ελπίδας και της αισιοδοξίας επιστρέφει.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας στην Αχαΐα που με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους χάρισαν αυτοδυναμία στην κυβέρνηση μας. Να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα μέλη του κόμματος μας, που με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση στρατεύθηκαν στον νικηφόρο αγώνα μας και διέδωσαν σε κάθε γωνιά του νομού το μήνυμα και τ’ όραμα μας.

Θέλω, επίσης, να συγχαρώ τους εκλεγέντες βουλευτές μας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην αποστολή τους. Θα είμαι παρούσα όπου κι όπως μπορώ να τούς φανώ χρήσιμη.

Σε ό,τι μ’ αφορά, έδωσα έναν τίμιο και πεντακάθαρο προεκλογικό αγώνα. Μπήκα στη μάχη των εκλογών με πρώτο μέλημα και άμεση προτεραιότητα την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Ο στόχος αυτός επετεύχθη. Και είμαι περήφανη που οι συνεργάτες μου κι εγώ, με όλες τις δυνάμεις που είχαμε, συντελέσαμε σ’ αυτό.

Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της Κυριακής. Η επιλογή τους με γεμίζει με βαριά ευθύνη ώστε να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους και να δικαιώσω την προτίμηση τους. Και δεσμεύομαι ότι θα το κάνω, μένοντας στην πρώτη γραμμή των αγώνων της παράταξης και της κυβέρνησής μας».


Πηγή