Α. Αυλωνίτης προς Κ. Νικολούζο: «Δεν έχω πρόθεση να αντιπαρατεθώ, αλλά να συνεργαστώ».

Δήμος Κέρκυρας Α. Αυλωνίτης προς Κ. Νικολούζο: «Δεν έχω πρόθεση να αντιπαρατεθώ, αλλά να συνεργαστώ».

Νέα απάντηση έδωσε ο βουλευτής Αλέκος Αυλωνίτης, στον Δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο αναφορικά με την σύσκεψη που έχει ζητήσει για τα σκουπίδια.

Ο κ. Αυλωνίτης παραθέτει διευκρινίσεις ως προς τις προθέσεις του και τους λόγους που τον ώθησαν να προκαλέσει μια ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προβλήματος των απορριμμάτων.

Όπως αναφέρει: «Στα μέσα ενημέρωσης και στο fb έχει δημοσιοποιηθεί απαντητητική επιστολή του δημάρχου κ. Νικολούζου προς εμένα σχετικά με την πρόταση μου για κοινή σύσκεψη φορέων για την άμεση επίλυση των προβλημάτων αποκομιδής των απορριμμάτων από τους δρόμους του νησιού μας. Δεν έχω καμία διάθεση να αντιπαρατεθώ με τον αγαπητό δήμαρχο, όμως γνωστοποιώ-αναρτώ την επιστολή μου προς αυτόν, έτσι ώστε να έχουν γνώση οι πολίτες των κινήσεων μου και των προθέσεων μου σε συσχέτιση με τις θέσεις του δημάρχου επί της επιστολής μου προς αυτόν. Θεωρώ ότι είναι δίκαιη και δημοκρατική η ενέργεια μου αυτή, όπως εξάλλου και η δική του… Επιθυμώ, όμως, δημοσίως να γνωρίσω ότι ο τρόπος, ο χρόνος και τα μέσα που θα επιλέξω για να δημοσιοποιήσω τις θέσεις και απόψεις μου είναι αναφαίρετο δημοκρατικό μου δικαίωμα. Υπενθυμίζω ότι οι ρόλοι του δημάρχου και του βουλευτή είναι απολύτως διακριτοί.

Κατά συνέπεια περιμένω την υλοποίηση της πρότασης μου για κοινή σύσκεψη όλων μας και χαίρομαι που έγινε αποδεκτή. Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τον δήμαρχο για την αποδοχή της».


Πηγή