«Γαλάζιες Σημαίες» σε Θίνες, Γλύφα, Αρκούδι

Στη διαδικασία δημοπράτησης και δύο seatrack

Αναρτήθηκαν και φέτος στο Δήμο Πηνειού οι “Γαλάζιες Σημαίες” και συγκεκριμένα στις παραλίες των Θινών Βαρθολομιού, του Αρκουδίου και της Γλύφας, παρουσία του αρμοδίου αντιδημάρχου Παναγιώτη Θανόπουλου, του προέδρου των Ξενοδόχων κ. Αντώνη Μαυρόπουλου, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστου Ντόλα καθώς και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πηνειού κ. Παναγιώτης Θανόπουλος, δήλωσε στην «Πατρίς»:

«Στις παραλίες του Δήμου Πηνείου εδώ και μέρες αναρτήθηκαν και κυματίζουν οι Γαλάζιες σημαίες. Ο Δήμος Πηνειού καταβάλλει προσπάθεια ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες στους λουόμενους να είναι υψηλού επιπέδου.

Έχουμε πάντα άριστη συνεργασία με τους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω την κ. Φάνια Κανακάκη η οποία εκ μέρους του Δήμου Πηνειού ανέλαβε και έφερε επιτυχώς εις πέρας το θέμα «γαλάζια σημαία. Οι παραλίες μας διαθέτουν ναυαγοσώστες καντίνες, ντους και ό,τι άλλο χρειαστούν οι λουόμενοι. Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι».

Και στις τρεις παραλίες βρίσκονται ναυαγοσώστες έτοιμοι να επέμβουν σε κάλεσμα βοήθειας.

Έγκριση για δύο seatrack

Τονίζεται ότι στις παραλίες Γλύφα-Θίνες Βαρθολομιού έχουν εγκριθεί δύο sea track για την εξυπηρέτηση ΑμΕΑ και βρίσκονται στην διαδικασία δημοπράτησης. Τέλος ο δήμος Πηνειού έχει κάνει και δικές του μετρήσεις για την καθαρότητα της θάλασσας και τα αποτελέσματα είναι άριστα.


Πηγή