ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η γιορτή λήξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου, για τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν στο χώρο της δημοτικής κατασκήνωσης στην πλαζ της Αγυιάς.

Τα 200 περίπου παιδιά που συμμετείχαν αυτή την περίοδο της κατασκήνωσης, παρουσίασαν το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει, για τους γονείς και τους άλλους προσκεκλημένους. Σύντομο χαιρετισμό, απηύθυνε ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρος Τουλγαρίδης, ενώ παραβρέθηκε η δημοτική σύμβουλος, Βικτωρία Αξιώτη.

Στη δημοτική κατασκήνωση της πλαζ, που λειτουργεί για πέμπτη συνεχή χρονιά, τα παιδιά απασχολούνται, με αθλητικές δραστηριότητες όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο άμμου, βόλεϊ, τένις, πινγκ πονγκ, αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα όπως: αγωγή υγείας, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, κεραμική, εικαστικά και σκάκι.

Τα παιδιά απολαμβάνουν δωρεάν όλες τις υπηρεσίες της κατασκήνωσης, από τη μεταφορά τους, με λεωφορεία του Δήμου, τη σίτισή τους, την άθλησή τους, μέχρι την δημιουργική τους απασχόληση, που τους παρέχουν, οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Οργανισμού και του Δήμου μας.

Η λειτουργία και αυτής της κατασκήνωσης, όπως και εκείνης των Ροϊτίκων, συνεχίζεται με τις επόμενες περιόδους, έως και τις 14 Αυγούστου.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    4 Ιουλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία