Δυτική Αχαΐα: Κάτοικοι – εθελοντές καθαρίζουν τις παραλίες σε Αλυκές και Αλισσό

Ο Σύλλογος «Πείρο» εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Από σήμερα και μέχρι το τέλος καλοκαιριού ο σύλλογος βάζει άτομο να καθαρίζει την παραλία Αλισσών εκεί που κάνουν μπάνιο οι λουόμενοι. Παρακαλούμε όπως προσέχετε την καθαριότητα των ακτών μας».

Ο σύλλογος παίρνει πάνω του την υπόθεση της καθαριότητας της παραλίας, κι αν ο δήμος δεν δύναται να βοηθήσει, ή αν η νοοτροπία των Ελλήνων είναι εκεί που βρίσκουν αναψυχή, να ρυπαίνουν κιόλας, τότε σύλλογοι, εθελοντές και ιδιώτες, δίνουν την απάντηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Πείρος» προσφέρει στο περιβάλλον. Τον βλέπουμε σε πολλά σημεία του χωριού να καθαρίζει. Ανάλογες προσπάθειες έχουν γίνει και από άλλους συλλόγους, στο παρελθόν. Ελπίζουμε και στο μέλλον αυτές οι πρωτοβουλίες να έχουν συνέχεια.

Ένα ακόμη φωτεινό παράδειγμα, είναι αυτό του συλλόγου Αλυκών. Εθελοντικά καθαρίσαμε χθες το απόγευμα την παραλία δίπλα στο φάρο στις Αλυκές!

Μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Αλυκών, κάτοικοι και παιδιά βοήθησαν στο να καθαρίσει μια από τις παραλίες μας και να απολαμβάνουν οι λουόμενοι το μπάνιο τους δίχως σκουπίδια. Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν έπεται συνέχεια!" μας ενημερώνει ο σύλλογος.

Δυτική Αχαΐα: Κάτοικοι - εθελοντές καθαρίζουν τις παραλίες σε Αλυκές και Αλισσό

Πηγή: dytikanea.gr


Πηγή