Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε ληστείες και κλοπές στην Ηλεία

Πέντε Έλληνες, ο ένας από τους οποίους παραμένει άγνωστος, ήταν οι κακοποιοί που είχαν σκορπίσει τον τρόμο στην Βάρδα

Πέντε Έλληνες, ο ένας από τους οποίους παραμένει άγνωστος, ήταν οι κακοποιοί που είχαν σκορπίσει τον τρόμο στην Βάρδα Ηλείας όπου είχαν διαπράξει τρεις ληστείες με την χρήση βίας και μία κλοπή σε σπίτια ηλικιωμένων, στο διάστημα από τις 30 Σεπτεμβρίου ως την 1η Δεκεμβρίου του 2018.

Οι τέσσερις κακοποιοί ηλικίας 30, 31, 32 και 36 χρόνων και ο άγνωστος συνεργός τους είχαν ληστέψει μια ηλικιωμένη φορώντας κουκούλες και της είχαν αρπάξει 100 ευρώ και κοσμήματα αξίας 300 ευρώ. Επίσης, είχαν εισβάλει στο σπίτι μιας άλλης ηλικιωμένης, την είχαν ακινητοποιήσει χτυπώντας την ίδια και τον 44χρονο γιο της και της είχαν αρπάξει τα κοσμήματα που φορούσε. Επιπλέον, είχαν αρπάξει 460 ευρώ από άλλη μια ηλικιωμένη με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου. Από το σπίτι που διέρρηξαν χωρίς να είναι μέσα οι ένοικοι, είχαν κλέψει 400 ευρώ, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ρουχισμού, τρόφιμα και καλλυντικά.

Οι τέσσερις υποθέσεις εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Ήλιδας και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και κλοπή σε βάρος των δραστών, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ωστόσο, κατά τις έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκαν μια τηλεόραση και ένας αφυγραντήρας που ήταν μέρος των κλοπιμαίων από την διάρρηξη και κατασχέθηκαν.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    18 Ιουλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία