Επιχειρηματικός Σύλλογος Ηλείας για τα Λουτρά Καϊάφα

Την παρέμβαση της πολιτείας για την έναρξη της λουτρικής περιόδου των Λουτρών Καϊάφας, ζητά με επιστολή του ο Επιχειρηματικός Σύλλογος Ηλείας, καταθέτοντας μια σειρά από επιχειρήματα.

Αναλυτικά, η δήλωση του προέδρου του Επιχειρηματικού Συλλόγου, Γιώργου Μαραγκού, αναφέρει «Επειδή η περιοχή του Δήμου Ζαχάρως δεν έχει άλλη πηγή πλούτου και οικονομικής ανάπτυξης.

Επειδή τα λουτρά του Καϊάφα με την έναρξη τους θα απασχολήσουν αρκετά άτομα, γεγονός που πραγματικά θα είναι μια σανίδα σωτηρίας στην οικονομική ύφεση που διανύουμε.

Επειδή ο εμπορικός κόσμος και οι συνάδελφοι επαγγελματίες θα έχουν οικονομική ανάπτυξη.

Και τέλος, όλοι οι πολίτες του νομού Ηλείας και ιδιαίτερα του Δήμου Ζαχάρως βλέποντας ότι αξιοποιούνται τα λουτρά του Καϊάφα, που όπως όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένας τόπος μοναδικής φυσικής ομορφιάς και πηγή υγείας αναγνωρισμένο όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε διεθνές, θα έχουν τη χαρά να συμβάλουν ενεργά στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη επέμβαση της πολιτείας για την έναρξη της λουτρικής περιόδου των Λουτρών Καϊάφας έτσι ώστε, με τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν να χαρίσουν όχι μόνο σωματική υγεία στους επισκέπτες αλλά και μια οικονομική ανάσα στους κατοίκους της περιοχής μας».


Πηγή