«Εφιάλτης» οι αφίσες κατά μήκος της Πατρών- Πύργου


Μπορεί οι εκλογές να τελείωσαν όμως οι αφίσες των κομμάτων δεν απομακρύνθηκαν από τις κολώνες κατά μήκος της Πατρών- Πύργου, ενώ την ίδια ώρα προστέθηκαν και νέες διαφημίζοντας αυτή τη φορά τα… πανηγύρια του καλοκαιριού.

Η κατάσταση είναι απαράδεκτη, καθώς δεν πρόκειται μόνο για ζήτημα αισθητικής και καθαριότητας. Οι αφίσες εγκυμονούν κινδύνους πρόκλησης ατυχήματος, αφού περιορίζουν την ορατότητα των διερχόμενων οδηγών στις διασταυρώσεις. Χαρακτηριστική είναι η παρέμβαση του Τοπικού Συμβουλίου Αλισσού, το οποίο σε ανάρτηση στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει «οι εκλογές τελείωσαν, τα πανηγύρια πάνε και έρχονται. Οι αφίσες και η αφισορυπανση καλά κρατεί. Άραγε ποιος είναι υπεύθυνος για όλο αυτό.
Ποιος ευθύνεται και ποιός πρέπει να μεριμνήσει για την επομένη ημέρα των αφισών? Η Περιφέρεια ή ο Δήμος ? Ή μήπως κανένας και κάνει ο καθένας ότι θέλει. Κάθε καλοκαίρι με τις εκδηλώσεις αυτό γίνεται και κανένας δεν ενδιαφέρεται.
Άντε και αυτές που είναι χαμηλά κάθε φορά τις βγάζουμε, αυτές που τις βάζουν ψηλά, ποτέ κανείς δεν ήρθε μετά το πέρας της εκδήλωσης να τις κατεβάσει. Δεν υπάρχουν νόμοι ? Δεν υπάρχουν πρόστιμα ? Αυτές οι εικόνες και άλλες πολλές δεν τιμούν κανένα μας.
Ελλάς το μεγαλείο σου».


Πηγή