Ηλεία: Έρχεται το Alfeios River Festival

Η Περιβαλλοντική – Φυσιολατρική ομάδα Καλυβακίων “Ιέραξ” διοργανώνει για πρώτη φορά το Alfeios River Festival, το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:00, στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Αλφειού-Καλυβάκια Κρεστένων. Στα πλαίσια του πρώτου Alfeios River Festival θα διοργανωθεί συναυλία στην οποία θα λάβουν μέρος συγκροτήματα από τον Πύργο, την Πάτρα και την Καλαμάτα τα οποία είναι οι Perfect Mess, GO, Cockblockers, High Priest’s Incensee και οι Ohanzee.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας μέρας νεολαίας καθώς και για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής και συγκεκριμένα του Αλφειού ποταμού που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την ευρύτερη περιοχή και για ολόκληρη την Ηλεία.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων, πρώτων βοηθειών καθώς και ενός απινιδωτή για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της γύρω περιοχής. Επίσης μέρος των εσόδων θα διατεθούν για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Είσοδος: 4 ευρώ (μαζί με μπύρα).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα Alfeios River Festival στο facebook, καθώς και στα τηλέφωνα 6946 686 332 και 6984 103 504.


Πηγή