Η αποστολή της Παναχαϊκής για την Ολλανδία

Η Παναχαϊκή την Δευτέρα (15/7) αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η παραμονή της ομάδας μας στην χώρα της τουλίπας θα διαρκέσει 15 μέρες και συγκεκριμένα έως τις 30 Ιουλίου.

Μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων επί Αχαϊκού εδάφους, ο προπονητής της Παναχαϊκής Zvezdan Milosevic, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για Ολλανδία.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Βασίλης Σούλης, Marko Atanackovic, Κωνσταντίνος Καπούταγλης, Νίκος Μασούρας, Γιώργος Μουστακόπουλος, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, Ανδρέας Αντωνακόπουλος, Δημήτρης Μαυριάς, Θανάσης Παπατόλιος, Ηλίας Πολίμος, Τζέιμς Σταμόπουλος, Τίμος Τσελεπίδης, Δημήτρης Πατάπης, Παναγιώτης Λινάρδος, Παναγιώτης Μωραΐτης, Danilo Lopes Cesario και τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ-20 Τίμος Πατρώνης, Γιώργος Βασιλικόπουλος, Στέφανος Βαρσαμίδης.

Ο Israel Coll θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μας στην Ολλανδία.

Το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος και τα στελέχη της ΠΑΕ που θα ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα είναι:

Αρχηγός αποστολής: Τάκης Κυριακόπουλος

Προπονητής: Zvezdan Milosevic

Συνεργάτης προπονητή: Marko Jovanovic

Προπονητής τερματοφυλάκων: Δημήτρης Κόμπλας

Προπονητής φυσικής κατάστασης: Αιμίλιος Βελλής

Ιατρός: Βασίλης Συριόπουλος

Φυσιοθεραπευτές: Ανδρέας Νικολάτος και Θόδωρος Σίμας

Φροντιστές: Παναγιώτης Παπαγεωργίου και Δημήτρης Αθανασίου

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γιώργος Σωτηρόπουλος

Εκπρόσωπος Διοίκησης: Παναγιώτης Βαγγελάκος

Η αποστολή της Παναχαϊκής θα αναχωρήσει οδικώς από την Πάτρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/7 – 03:30) με προορισμό τον διεθνή αερολιμένα "Ελ. Βενιζέλος". Η πτήση της ομάδα μας θα αναχωρήσει στις 08:30 με προορισμό το Άμστερνταμ στο αεροδρόμιο Σχίπχολ και η διάρκεια της αναμένεται να είναι 3 ώρες και 40 λεπτά. Στη συνέχεια, η αποστολή της Παναχαϊκής θα ταξιδέψει με λεωφορείο προς τον προορισμό της, στο ξενοδοχείο Golden Tulip Hotel De Reiskoffer στο Bosschenhoofd, σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά.


Πηγή