Θα επιστρέψει ανανεωμένο το TsameloCup !!!


Την υπόσχεση του ότι θα επιστρέψει ανανεωμένο το Tsamelocup , μετά το φετινό «διάλειμμα» , ανέφερε ο Άγγελος Τσάμης.

Ο Αχαγιώτης Μπασκετμπολίστας ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή και τους συνεργάτες που ήταν δίπλα του στην οργάνωση και δημιουργία αυτού του μοναδικού event. Αναλυτικά :

Στο κοιτά τι έκανες της ζωής μας … Θα έχουμε να δείξουμε πολλά μα σίγουρα και ένα event πολύ μεγάλο για την πόλη μας, την Αχαγια . Ένα event που όσοι το σκέφτηκαν στην αρχή πίστευαν ότι δεν θα γίνει ποτέ και όμως ….αυτό έγινε . Το TsameloCup είναι δεν είναι απλά ένα event,είναι πόλος έλξης για την πόλη της κάτω Αχαΐας .

Ένα event που μαζεύει όχι απλά τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής για να το παρακολουθήσει μα ακόμα ακόμα και κόσμο από όλη την Ελλάδα . Στόχος μας ανέκαθεν ήταν να γίνει γνωστή η πόλη μας και να γνωρίσουν τις ομορφιές της .

Η αρχή έγινε στην παραλία της κάτω Αχαΐας το 2017 με μεγάλη επιτυχία και συνεχίστηκε το ίδιο ακριβώς ,το καλοκαίρι του 2018 στην καρδιά της πόλης στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου . Πέρασαν πολλοί αθλητές και προπονητές αναγνωρισμένης αξίας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό . Πολλά παιδιά έπαιξαν ,διασκέδασαν και έκαναν φίλους, το περίμεναν και το περιμένουν ακόμα όμως το timing δεν είναι σωστό .

Δεν είναι σωστό γιατί πάντα ότι καναμε θέλαμε να το κάνουμε καλά και σωστά ως ομάδα και αυτήν την στιγμή χρονικά δεν είμαστε σε θέση να στήσουμε σωστά το Tsamelocup3. Παρολαυτα είναι ένα event που έχει αφήσει το στίγμα του στην πόλη και οφείλουμε να το συνεχίσουμε στα επόμενα χρόνια ασχέτως αν τώρα υπάρχει ένα μικρό ‘διάλειμμα’ για όλους μας .

Θα επανέλθουμε πιο δυνατοί και με μεγαλύτερη όρεξη το καλοκαίρι του 2020 .Να είστε σίγουροι γι αυτό .

Καλή συνέχεια σε όλους σας με υγεία και πολύ μπάσκετ.

Μετά τιμής ,

Άγγελος Τσαμης και Συνεργάτες Tsamelocup


Πηγή