«Κάθε γειτονιά του Αργοστολίου είναι γεμάτη με παράνομους κώνους και καρέκλες που εμποδίζουν τους οδηγούς να π […]

Το πρόβλημα της στάθμευσης θίγει με μήνυμά του στο Inkefalonia κάτοικος – οδηγός του Αργοστολίου. Στο μείζον πρόβλημα του κυκλοφοριακού λοιπόν έρχεται να προστεθεί και το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης.

Στο μήνυμα μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Θα ήθελα επίσης να σας ζητήσω να κάνετε ένα ακόμη άρθρο για το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Αργοστολίου. Έστω ότι μπορούμε να εξαιρέσουμε την κίνηση και τις τραγικές οδικές συμπεριφορές, τις κατηλειμένες από αυτοκίνητα ράμπες αναπήρων, υπάρχει μεγάλο θέμα με το πάρκινγκ και δεν εννοώ τους χώρους που υποτίθεται θα κατασκευάζονταν.

Κάθε γειτονιά του Αργοστολίου είναι γεμάτη με παράνομους κώνους, καρέκλες και ποδήλατα που εμποδίζουν τους οδηγούς να παρκάρουν. Και όλα αυτά για να βρίσκουν οι ιδιοκτήτες των παραπάνω αντικειμένων πάρκινγκ μπροστά από την πόρτα του σπιτιού τους. Η τροχαία δεν κάνει τίποτα επί του θέματος και το πρόβλημα γίνεται ανυπόφορο. Βλέπω γειτονιές που υπάρχουν σε μόλις 30 μέτρα δρόμου τουλάχιστον 7 με 8 παράνομα ααντικείμενα που καταλαμβάνουν σκόπιμα θέσεις.

Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά κυρίως την παιδεία του κάθε ατόμου ξεχωριστά αλλά αν ακουστεί μέσω της σελίδας σας το πρόβλημα, ίσως ευαισθητοποιηθεί επιτέλους η αστυνομία (πράγμα δύσκολο) ή έστω μια μερίδα πολίτων. Δεν είναι σωστό οι φορείς να κλείνουν μάτια, αυτιά και στόμα στα προβλήματα του τόπου, όσο απλά ή σύνθετα μπορεί να είναι αυτά.»

Με εκτίμηση,

«Απεγνωσμένος Οδηγός»


Πηγή