Κλιμάκιο της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ επισκέφθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών

Κλιμάκιο της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους Βουλευτές Δημήτρη Αγγελόπουλο και Γρηγόρη Συμεωνίδη και τα μέλη της Επιτροπής Περιοχής Δ. Ελλάδας του ΚΚΕ Κώστα Πελετίδη, Δήμαρχο Πατρέων και Παναγιώτη Μελά, αντιδήμαρχο Πατρέων, περιόδευσαν σήμερα 1 Ιούλη 2019 στο Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας.

Συναντήθηκαν με τον Περιφερειακό Διευθυντή, Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά και τα στελέχη της Διεύθυνσης Αχαΐας και ενημέρωσαν για τις θέσεις του ΚΚΕ εν όψει των εκλογών της 7ης Ιούλη. Τονίστηκε ότι σε αυτές τις εκλογές αυτό που κυρίως κρίνεται είναι πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, αυτή η δύναμη που βρίσκεται σταθερά και μόνιμα δίπλα τους, μπροστά στα δύσκολα, που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα. Για να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.

Μετά τη συνάντηση με τη Διοίκηση, το κλιμάκιο περιόδευσε και συζήτησε με όλους όσους εργάζονται στην Αστυνομική Διεύθυνση, καλώντας να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, βεβαιώνοντάς τους ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει την προσπάθειά του για να παλέψει καλύτερα και πιο αποτελεσματικά, ώστε να βρουν λύση τα προβλήματα του προσωπικού των ΕΔ και των ΣΑ και γενικότερα όλου του ελληνικού λαού.


Πηγή