Κρέστενα: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της ληστείας

Στο Καλλίκωμο συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής ένας από τους δυο δράστες της ληστείας, που είχε σημειωθεί το βράδυ του Σαββάτου, σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού, στα Κρέστενα, με «λεία» 800 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 34χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, της Ο.Π.Κ.Ε. Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας 34χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου στα Κρέστενα, ο δράστης ενεργώντας από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, προσέγγισαν τον 40χρονο άνδρα, που κινούταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το ποσό των 800 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Για τον εντοπισμό του δράστη, πραγματοποιήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα την ταυτοποίηση του και την σύλληψη του.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεργών του.


Πηγή