Κ. Λέσσης – Γ. Μαχειμάρης: «Η διαχείριση των στερεών αποβλήτων είναι και δική μας υπόθεση».

Αυτοδιοίκηση Κ. Λέσσης – Γ. Μαχειμάρης: «Η διαχείριση των στερεών αποβλήτων είναι και δική μας υπόθεση».

Την αντίδραση τους εξέφρασαν τόσο ο Δήμαρχος Βορρά Γιώργος Μαχειμάρης όσο και Δήμαρχος Νότου Κώστας Λέσσης για το γεγονός ότι στην πρόσφατη συνάντηση που έγινε μεταξύ του μελετητή του εργοστασίου, του προέδρου του ΣΥΔΙΣΑ, υπηρεσιακού παράγοντα αλλά και της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας Μ. Υδραίου, δεν είχαν προσκληθεί.

Ο κ. Λέσσης μιλώντας στο Corfutv υποστήριξε ότι: «Πρώτη φορά το ακούω. Δεν ήμουν γνώστης όλων αυτών των θεμάτων και με κάνει να νιώθω όχι ευχάριστα. Δεν είχα γνώση για την συνάντηση με τον μελετητή. Δεν με προσκάλεσαν. Πρόθεση μου είναι να συνεργαστώ με όλους τους Δημάρχους για να επιλύσουμε αυτό το μεγάλο θέμα. Αυτό είχαμε τονίσει πριν λίγες εβδομάδες σε σύσκεψη και είχαμε πει ότι πρέπει με γοργούς ρυθμούς να ξεκινήσουμε το εργοστάσιο και είχαμε εκφράσει τότε την αγωνία μας για να συντονιστούμε με την νέα κυβέρνηση για διευκόλυνση της διαδικασίας. Εγώ αύριο θα επικοινωνήσω με τον ΣΥΔΙΣΑ να μάθω γιατί δεν καλέστηκα».

Στο ίδιο ύφος και οι δηλώσεις του κ. Μαχειμάρη ο οποίος υποστήριξε: «Λογικά θα έγινε λάθος που δεν ήμασταν και οι υπόλοιποι τρεις Δήμαρχοι. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, είμαστε και εμείς! Το θέμα της ολοκληρωμένης διαχείρισης αφορά και εμάς και όχι μόνο τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας».


Πηγή