ΛΟΓΩ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ – Έπεσε… ξύλο σε πολυκατοικία της Πάτρας

Μέχρι και… ξύλο έπεσε σε δύο συστεγαζόμενες πολυκατοικίες της Πάτρας, με αφορμή τις έντονες διαφωνίες που προκάλεσε η απόφαση ορισμένων ιδιοκτητών διαμερισμάτων οι οποίοι αυθαίρετα έκτισαν ένα τείχος χωρίζοντας τα δύο ενοποιημένα τμήματα του κτιρίου.

Ο κατασκευαστής έπεσε από τα «σύννεφα» μόλις το αντελήφθη καθώς ετίθετο ζήτημα πολεοδομικής παράβασης, αφενός, ενώ έμπαινε μείζον ζήτημα ασφάλειας αφετέρου.

Συνεκλήθη έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία, εξελίχθηκε σε άκρως επεισοδιακή αφού μεταξύ κατοίκων έπεσαν γροθιές και σπρωξίματα! Μάλιστα τα επεισόδια ξεκίνησαν από το εσωτερικό του κτιρίου αλλά πολύ γρήγορα επεκτάθηκαν και στον εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στο δρόμο, όπου κατέφυγαν καταδιωκόμενοι από γείτονές τους κάποιοι εκ των ιδιοκτητών… Κανονική σύρραξη δηλαδή!

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν έπειτα από την παρέμβαση κατοίκων της απέναντι πολυκατοικίας οι οποίοι απείλησαν πως θα καλούσαν την αστυνομία και έτσι οι θερμόαιμοι έδωσαν τόπο στην οργή. Πάντως, για την ιστορία, η υπόθεση θα έχει σύντομα και δικαστική συνέχεια, λόγω της αυθαίρετης παράνομης κατασκευής για την οποία μάλιστα, μηχανικός έκανε τη μελέτη, έστω κι αν δεν υπήρχε σχετική πολεοδομική άδεια!


Πηγή