Ξεθεωτική… η πρώτη βραδιά του 4ου Traverso Festival

Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο με ανάρτηση του στο facebook έκανε έναν απολογισμό για τη χθεσινή βραδιά του Traverso Festival.

"Η Παρασκευή 19 Ιουλίου, πρώτη βραδιά του 4ου Traverso Festival ήταν…ξεθεωτική! Ξεκίνησε με την δυναμική παρουσία των μαθητών της Άντζελας Τκατς και συνέχισε με την πολλά υποσχόμενη Hollie Findlay που είναι σαφές ότι διαθέτει ήδη μεγάλο fan club και το έκανε ακόμα μεγαλύτερο! Την σκυτάλη πήρε το Duo Karma σε μια καλοδουλεμένη εμφάνιση με απροσδόκητες επιλογές, χιούμορ αλλά και μαγική ατμόσφαιρα, στην οποία συνεισέφεραν σημαντικά οι υπέροχοι guest χορευτές της ομάδας Tango mar! Οι Drowning in Sand που ακολούθησαν, μπορεί να είναι γνωστοί στο τοπικό κοινό αλλά δεν παύουν να μας εκπλήσσουν με τις διαρκείς ανανεώσεις τόσο στο ρεπερτόριο όσο και στο μουσικό τους ύφος. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσηκώσουν τα πλήθη για να τα παραδώσουν στους Les SkartOi διψασμένα για πολύ χορό, ενώ η εννιαμελής μπάντα ενθουσίασε με τον πλούσιο ήχο της και έδωσε ρεσιτάλ κεφιού!

Αν προσθέσουμε σ’ όλ’ αυτά το…multimedia ενημερωτικό περίπτερο της Ανοιχτή Συνέλευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης ενάντια στην Εξόρυξη Υδρογονανθράκων, την κυριολεκτικά θεραπευτική συμμετοχή του Costantinos Stavrianos, τον καλό καιρό (εντάξει, στη Λακήθρα να κρατάτε πάντα τη ζακετούλα σας όπως ακριβώς σας λέει η μαμά σας) και πάνω απ’ όλα το καταπληκτικό κέφι του κοινού, μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια αξέχαστη βραδιά για όλους!
Παραμείνετε προσδεδεμένοι στις θέσεις σας – θα λυθείτε πάλι απόψε Σάββατο 20 Ιουλίου στην δεύτερη βραδιά του Traverso Festival 2019 που ακροβατεί μεταξύ του ονειροπαρμένου Απόλλωνα και του ξέφρενου Διονύσου!"


Πηγή