«Ο Δήμος Ζακύνθου ενημερώνει τους δημότες του ότι το πρόβλημα διαχείρισης ανακυκλωσίμων υλικών επιτέλους θα αν […]

  • Τη διαχείριση και περαιτέρω αξιοποίηση τους αναλαμβάνει η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : «Διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών» Ο Δήμος Ζακύνθου θέλει να ενημερώσει τους δημότες του ότι το πρόβλημα διαχείρισης ανακυκλωσίμων υλικών επιτέλους θα αντιμετωπιστεί, καθώς τη διαχείριση και περαιτέρω αξιοποίηση τους αναλαμβάνει η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης Α.Ε.

Στα πλαίσια συνεργασίας με την εν λόγω εταιρεία και της επίσκεψης του υπευθύνου της εταιρείας για τη Δυτική Ελλάδα τόσο στον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ κ. Μυλωνά, όσο και στον Δήμαρχο Ζακύνθου, δίδεται λύση στο πρόβλημα αυτό. Ο Δήμαρχος Ζακύνθου ευχαρίστησε τον υπεύθυνο έργων κ. Γιώργο Καραμανλή και τους συνεργάτες του για την ανάληψη όλων των υποχρεώσεων λειτουργίας του ΚΔΑΥ Ζακύνθου από την Ε.Ε.Α.Α. και την επίλυση μέχρι τέλους του 2019 του σοβαρού προβλήματος της διαχείρισης των υλικών ανακύκλωσης.

Τέλος, ο Δήμος συγχαίρει τους Ζακυνθινούς, καθώς παρατηρείται αύξηση της προσπάθειας ανακύκλωσης κατά 45% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και τους προτρέπει να συνεχίσουν να ανακυκλώνουν και να μη ρυπαίνουν το περιβάλλον πετώντας στους δρόμους και τις παραλίες μας ανακυκλώσιμα και λοιπά απορρίμματα.


Πηγή