Ο Πήτερ Παν στην Αρχαία Ολυμπία

Όλα τα παιδιά μεγαλώνουν, εκτός από ένα…Αυτό το παιδί, ο «Πήτερ Παν», έρχεται στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, αύριο Τετάρτης 31 Ιουλίου, στις 9:00 το βράδυ, στο Θέατρο Φλόκα.

Οι μαγικές σβούρες γιορτάζουν 15 χρόνια στο θέατρο για τα παιδιά και συνεργάζονται φέτος με τις θεατρικές επιχειρήσεις Μαροσούλη, ανεβάζοντας το διαχρονικό αριστούργημα του Τζέιμς Μπάρι «Πήτερ Παν», σε διασκευή-σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη, με τη φροντίδα της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο Πήτερ Παν, δίνει ένα σωρό μαγικούς λόγους στους θεατές για να «χαθούν» μέσα σε μια από τις ωραιότερες παραστάσεις της χρονιάς. Ο Πήτερ είναι το σκανδαλιάρικο παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Αρνείται τον κόσμο των μεγάλων και παραμένει για πάντα παιδί. Δημιουργεί και ζει στον μοναδικό δικό του κόσμο, τη Χώρα του Ποτέ. Ο Πήτερ Παν είμαστε εμείς που θα αναζητούμε πάντα την ανεμελιά των παιδικών μας χρόνων. Η Χώρα του Ποτέ είναι η καθημερινότητα των παιδιών μας, η αγωνία τους καθώς μεγαλώνουν. Είναι το Τώρα. Τα Χαμένα Αγόρια, είναι τα σημερινά ασυνόδευτα παιδιά, όλου του κόσμου, που αναζητούν τους πρόσφυγες γονείς τους. Η Γουέντυ είναι η δύναμη της Φιλίας. Η μαμά και η Νανά, το σκυλί -γκουβερνάντα, είναι η Αγάπη, η Φροντίδα, η Αγκαλιά. Η Τίνγκερμπελ είναι η Ελπίδα. Ο Κάπτεν Χουκ είναι οι Αγώνες και οι Περιπέτειες στη ζωή. Η Τάιγκερ Λίλη , η Ινδιάνα​​, είναι η Επαφή μας με τη Φύση. Ο Πήτερ Παν είναι ο κρυφός μας φίλος, ο σύντροφός μας στην πιο ωραία περιπέτεια, την περιπέτεια της ζωής.


Πηγή