Πάτρα – Ο Χρ. Βουλδής, παρών στην πολιτική συγκέντρωση του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Ψαροφάι (φωτο)

Την Πέμπτη 4/7 ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής Χρήστος Βουλδής παραβρέθηκε στην πολιτική συγκέντρωση του Κινήματος Αλλαγής στο Ψαροφάι. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Γιώργος Παπανδρέου έδωσε το πολιτικό στίγμα και ενέπνευσε το όραμα της παράταξης. Η δημοκρατική παράταξη με βαθιές πολιτικές ρίζες στη γειτονιά του υποψήφιου βουλευτή, δηλώνει παρούσα και ενεργή για την επόμενη μέρα. Μια στιβαρή αντιπολίτευση οραματική και αξιακή θα μας φέρει στην πρώτη θέση σύντομα.

Νωρίτερα ο υποψήφιος βρέθηκε στην περιοχή του Αιγίου και των Καλαβρύτων όπου είχε συναντήσεις με φίλους και πολίτες λαμβάνοντας ένα πολύ θετικό κλίμα. Μια σύντομη στάση έκανε στην Τράπεζα Αιγίου στο χωριό της μητέρας του για πολιτική συζήτηση με τους συγχωριανούς.

Σήμερα Παρασκευή 5/7 ο υποψήφιος θα παρουσιαστεί μαζί με τους άλλους συντρόφους υποψηφίους στην κεντρική πολιτική εκδήλωση στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στην πλατεία Γεωργίου. Την παρουσίαση και κεντρική ομιλία θα κάνει ο επικεφαλής Γιώργος Παπανδρέου στις 21.00 το βράδυ.

Αύριο Σάββατο 6/7 το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής θα βρεθεί στο χωριό του πατέρα του, το Ελληνικό Ερυμάνθου και μετέπειτα θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση "ξύπνα Βασίλη" στο παλαιό δημοτικό σχολείο της Χαλανδρίτσας.

Το κλίμα σε παραταξιακό και σε προσωπικό επίπεδο κάθε ημέρα είναι και καλύτερο. Αντίπαλος μεγάλος, μα ταυτόχρονα και μελλοντικός σύμμαχος, ο χρόνος. Σύντομα οι πολίτες θα καταψηφίσουν τα κόμματα της συντήρησης, ΝΔ και Σύριζα, σύντομα θα βγει μπροστά πρώτη η δημοκρατική προοδευτική παράταξη που εκφράζεται από το Κίνημα Αλλαγής.

Πάτρα - Ο Χρ. Βουλδής, παρών στην πολιτική συγκέντρωση του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Ψαροφάι (φωτο) Πάτρα - Ο Χρ. Βουλδής, παρών στην πολιτική συγκέντρωση του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Ψαροφάι (φωτο)


Πηγή