Πάτρα: Στα χέρια του Αυγενάκη ο φάκελος των Παράκτιων Αγώνων

Ο φάκελος των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας βρίσκεται στα χέρια του Λευτέρη Αυγενάκη και των συνεργατών, ενώ στην Οργανωτική Επιτροπή και στα γραφεία της διοργάνωσης, περιμένουν εντολές από εδώ και στο εξής για το πώς θα κινηθούν.

Η διοργάνωση των αγώνων που ως γνωστόν θα γίνουν στην Πάτρα στα τέλη Αυγούστου, βρίσκεται στην τελική ευθεία και από αυτή την άποψη, μάλλον δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα, καθώς οποιαδήποτε αλλαγή θα αφήσει πίσω την προετοιμασία, σε ένα κομβικό τους σημείο.

Σύμφωνα όμως με την εντολή που έχει δοθεί στον Λευτέρη Αυγενάκη και στους συνεργάτες του θα δοθεί βάρος στο θέμα του προϋπολογισμού, στα λεφτά δηλαδή που έχουν δαπανηθεί και σε αυτά που πρόκειται να ξοδευτούν, όπως και σε ζητήματα που αφορούν υπογραφές συμβάσεων, διαγωνισμών και προσλήψεων που έγιναν.

Για την εξέλιξη αυτή έχουν ενημερωθεί και πρόσωπα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, με δεδομένο ότι η Οργανωτική Επιτροπή έχει έτσι και αλλιώς έναν διαπαραταξιακό χαρακτήρα. Θυμίζουμε ότι μέχρι ώρας δεν έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση των γηπέδων στο Νότιο Πάρκο, ούτε έχει έρθει η ειδική άμμος, κάτι που αναμένεται να γίνει στα τέλη του μήνα με αρχές Αυγούστου.


Πηγή