Παναγής Καππάτος: «Θα εγκατασταθώ στο Υπ.Υγείας μέχρι να λυθεί το θέμα της υγείας στο Νομό μας»

Συνέντευξη στον ραδοφωνικό σταθμό inKefalonia 103,9

Την τελευταία του συνέντευξη πριν την Κυριακή των εκλογών, παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής Παναγής Καππάτος στον ραδιοφωνικό σταθμό inKefalonia 103,9 και στους Γιώργο Χαλαβαζή και Ελευθερία Κουλουριώτου.

Ο κ. Καππάτος ξεκινώντας τη συζήτηση έκανε ένα σύντομο απολογισμό της προεκλογικής περιόδου που διένυσε και τόνισε ότι η πολιτική είναι ένας πολύ δύσκολος δρόμος, στον οποίο πολύ εύκολα μπορεί κανείς να πάρει την κατηφόρα.

Θέλησε να κάνει σαφές στους ακροατές ότι σε περίπτωση που εκλεγεί δεν θα αλλοιωθεί, θα παραμείνει αυτός που είναι. Αυτό που έχει χτίσει 56 χρόνια τώρα στη ζωή του και αν δεν το κάνει ζητάει να τιμωρηθεί από τον λαό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

«Θα εγκατασταθώ στο Υπουργείο Υγείας μέχρι να λυθεί το θέμα της υγείας στο Νομό μας»

Ως πρώτη προτεραιότητα στα νέα του καθήκοντα αποτελεί η υγεία στα νησιά και γι΄αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη πίεση, πρόσθεσε. Επισκέφτηκε σήμερα το Γ.Ν.Κεφαλονιάς και ενημερώθηκε από τον υποδιοικητή για την τραγική κατάσταση και την απόγνωση που επικρατεί στο νοσοκομείο. «Κινδυνεύει να κλείσει κυριολεκτικά, είπε»

Στη συνέχεια σε ερώτηση του δημοσιογράφου ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ο ίδιος δήλωσε ότι πρώτα απ΄όλα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά τον τόπο του και να είναι επιτυχημένος στη ζωή του, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά.

Όσον αφορά αυτούς που έχουν αναγάγει την πολιτική ως επάγγελμα, υπογράμμισε ότι η πολιτική είναι ιδεολογία και όχι επάγγελμα. Έχει μάθει να εργάζεται πολύ σκληρά τα 30 χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας. «Ότι έχω αποκτήσει το απέκτησα με τίμιο αγώνα μέσα στη δικηγορία». Διακινδυνεύει την επαγγελματική του πορεία, η οποία όμως θα συνεχιστεί μέσω των συνεργατών του, σε περίπτωση που εκλεγεί Βουλευτής του Νομού.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει δεχθεί τρικλοποδιές τις τελευταίες μέρες, θέλησε να αναφέρει ότι έτσι είναι η πολιτική. Όταν όμως η πορεία και η ιστορία του εκάστοτε υποψήφιου είναι γνωστή στον κόσμο, δεν μπορεί να σπιλωθεί σε μια μέρα. Δυστυχώς τέτοιες τακτικές γίνονται από παντού και για όλους.

Τέλος, ο κ. Καππάτος θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν στον αγώνα των τελευταίων ημερών, ακόμη και εκείνους που για δικούς τους λόγους δεν κατάφεραν να το κάνουν και να τους ζητήσει να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή στις 7 Ιουλίου. Τους διαβεβαίωσε ότι θα ασχοληθεί με την Κεφαλονιά και την Ιθάκη με όλες του τις δυνάμεις.

Παρακάτω ολόκληρο υο ηχητικό της συνέντευξής του


Πηγή