Πρόοδος. Αυτήν εκφράζουμε και γι’ αυτήν παλεύουμε- Της Ολυμπίας Λόη


Πρόοδος. Αυτήν εκφράζουμε και γι’ αυτήν παλεύουμε.Για να την ξαναδούμε, να τη νιώσουμε στην καθημερινότητά μας και να γίνουμε μέρος της, μακριά από εσωστρέφειες και συγκρούσεις που εξυπηρετούν τους λίγους.

Έχοντας πάντα στις τάξεις μας δυνατές προσωπικότητες που έφεραν τομές σε μια Ελλάδα που είχε μείνει πίσω, κι έχοντας αναλάβει σήμερα ευθύνες του χθες τις οποίες δεν αγνοήσαμε, αντιμετωπίζουμε με θάρρος προβλήματα δεκαετιών. Επωμισθήκαμε βάρη που άλλοι δεν θα επωμίζονταν. Και δεν κρυφτήκαμε. Γιατί ευθύνη σημαίνει να βγαίνεις μπροστά, να αλλάζεις, να βελτιώνεσαι και να ενδιαφέρεσαι για όσους σε πιστεύουν και για όσους σε χρειάζονται.

Έχοντας ως κληρονομιά έργα που άλλαξαν τη ζωή μας και με φρέσκια ματιά και διάθεση, ερχόμαστε δυνατοί για να βοηθήσουμε τον τόπο και να βγούμε από τη λάσπη που μας βούλιαξαν. Με θάρρος και σιγουριά για το μέλλον, ανεξάρτητα από το κόστος, ανεξάρτητα από ποσοστά. Γιατί στο τέλος κερδίζει η αλήθεια και η δημοκρατία.

Με ένα όραμα που δε χάθηκε ποτέ, για μια εκσυγχρονισμένη, δίκαιη Ελλάδα για εσένα και τους αγαπημένους σου, εκπροσωπούμε το νέο. Χωρίς βαρίδια του παρελθόντος. Για ένα μέλλον στο οποία διατηρούμε τις αξίες μας και τα πιστεύω μας ως έθνος και ως ξεχωριστά άτομα. Γιατί έχουμε πλέον μάθει καλύτερα τους εαυτούς μας αλλά και τον κόσμο γύρω μας. Για να μπορούμε αύριο να πούμε στα παιδιά μας πως παλέψαμε και κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας ώστε αυτά να είναι ισότιμα μέλη αυτής στης παγκόσμιας κοινωνίας.

Ολυμπία Λόη, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ


Πηγή