Σε Βόρεια Κέρκυρα και κέντρο πόλης η υποψήφια Βουλευτής Μαριλένα Μάστορα.

Κοινωνία Σε Βόρεια Κέρκυρα και κέντρο πόλης η υποψήφια Βουλευτής Μαριλένα Μάστορα.

Περιοδεία πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Μαριλένα Μάστορα στη Βόρεια Κέρκυρας χθες το απόγευμα 4/7/2019 συνοδευόμενη από στελέχη του κόμματος.

Επισκέφθηκε τις περιοχές της Ρόδα, Αχαράβη, Κασσιώπη, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και ενημέρωση για το πρόγραμμα και τις θέσεις της Ν.Δ. Παράλληλα ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής από τοπικούς παράγοντες, κατοίκους της περιοχής και ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Συζήτησαν για την πορεία της τουριστικής σεζόν, καθώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα, όπως η αυξημένη φορολογία και τα σκουπίδια και την εξεύρεση της καλύτερης λύσης αυτών.

Επίσκεψη στην Παλιά πόλη της Κέρκυρας

Επίσκεψη πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Μαριλένα Μάστορα στην Παλιά πόλη της Κέρκυρας, συνοδευόμενη από συνεργάτες της. Επισκέφθηκε καταστήματα και συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή και την πορεία που έχει η τουριστική σεζόν. Η Μαριλένα Μάστορα τους διαβεβαίωσε ότι θα τους βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις και θα σταθεί δίπλα τους για την καλύτερη επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων που βρίσκεται στην περιοχή της Σπηλιάς, ξεναγήθηκε στο χώρο, ενημερώθηκε από τους υπευθύνους για την δομή και το σημαντικό έργο που παράγουν όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Πηγή