Συγχαρητήρια Κ. Νικολούζου για τις επιτυχίες Καρύδη-Δόση.

Δήμος Κέρκυρας Συγχαρητήρια Κ. Νικολούζου για τις επιτυχίες Καρύδη-Δόση.

Συγχαρητήρια επιστολή στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο απέστειλε ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος μετά την ανάδειξη της αθλήτριας του Σπυριδούλας Καρύδη σε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ – 20 του Μπόρας Σουηδίας. Επίσης, ο Δήμαρχος συνεχάρη την αθλήτρια του Α.Ο. Παναγιώτα Δόση για την κατάκτηση της 7ης θέσης στο άλμα εις ύψος στην ίδια διοργάνωση.

« Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου στην πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν Σπυριδούλα Καρύδη για την επιτυχία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ – 20 που έγινε στη Σουηδία και το νέο πανελλήνιο ρεκόρ που κατέκτησε. Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη, και το σύλλογό της, τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο. Είναι μια σπουδαία διάκριση της Σπυριδούλας που οφείλεται στη σκληρή δουλειά και την πίστη στο στόχο της, και μια μεγάλη επιτυχία του κερκυραϊκού αθλητισμού που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη λόγω των γνωστών προβλημάτων αθλητικών υποδομών της Κέρκυρας. Είμαι βέβαιος πως η Σπυριδούλα και ο Παύλος θα μας χαρίσουν ακόμα περισσότερα χαμόγελα. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στην Παναγιώτα Δόση για την έβδομη θέση στο άλμα εις ύψος, που κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ – 20 που έγινε στη Σουηδία. Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στον προπονητή της Θεόδωρο Δόση και το σωματείο της τον Α.Ο. Κέρκυρα. Εύχομαι πάντα επιτυχίες».


Πηγή