Συγχαρητήρια Μ. Υδραίου στους νέους Βουλευτές Κέρκυρας.

Δήμος Κέρκυρας Συγχαρητήρια Μ. Υδραίου στους νέους Βουλευτές Κέρκυρας.

Σε ανακοίνωση της η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μ. Υδραίου εύχεται καλή θητεία και καλή δύναμη στους νέους βουλευτές Κέρκυρας.

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, η Μερόπη Υδραίου δήλωσε: «Ανέκαθεν πίστευα και πιστεύω στον καταλυτικό ρόλο του προσωπικού παράγοντα στην άσκηση πολιτικής. Τα σωστά πρόσωπα μπορούν να αναδείξουν τα αποτελέσματα μιας ορθής πολιτικής αλλά και να μειώσουν τις αρνητικές επιπτώσεις μιας λανθασμένης.
Η πολιτική αλλαγή που συντελέστηκε στην χώρα μας, έρχεται να στείλει ένα θετικό μήνυμα αισιοδοξίας στους Κερκυραίους μέσα και από την ανάδειξη νέων άξιων προσώπων στις τρεις κοινοβουλευτικές έδρες του νησιού μας. Έρχεται να συμβάλει θετικά στο κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στην Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού και στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, όρο sine qua non για την ταχεία ανάταξη του νησιού μας και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του.
Αισθάνομαι την ανάγκη να στείλω τα προσωπικά μου συγχαρητήρια αλλά και των συνεργατών μου προς τους νεοεκλεγέντες βουλευτές.
Ο Στέφανος Γκίκας καλός φίλος από παλιά αλλά και ακάματος μαχητής όλα αυτά τα χρόνια για τα συμφέροντα της Κέρκυρας, είμαι βέβαιη ότι θα είναι ο «πρεσβευτής» μας προς την κυβερνητική πλειοψηφία και προς τα αρμόδια υπουργεία.
Ο Αλέκος Αυλωνίτης και ο Δημήτρης Μπιάγκης πρόσωπα γνωστά και αγαπητά τόσο ως συνάδελφοι στην μαχόμενη δικηγορία, όσο και ως στελέχη εγνωσμένης εμπειρίας από την μακρά θητεία τους στην ΤΑ, είμαι σίγουρη ότι θα σταθούν αρωγοί στο δύσκολο έργο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από την 1η Σεπτεμβρίου.
Τους εύχομαι καλή θητεία, καλή δύναμη και προσβλέπω σε καλή συνεργασία επ’ ωφελεία του τόπου μας και των συμπολιτών μας».


Πηγή