Συνάντηση αντιπροσωπείας των Προσκόπων του Πύργου με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, Τάκη Αντωνακόπουλο

Το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πύργου κ. Τάκη Αντωνακόπουλο συνάντησε τη Δευτέρα αντιπροσωπεία των Προσκόπων του Πύργου αποτελούμενη από τον Αρχηγό Συστήματος Γ. Καραμάνη, τον Αρχηγό Ομάδας Ν. Καραχάλιο και τους π. Αρχηγούς Π. Καρακίτσο και Κ. Κολοκοτρώνη.

Οι Πρόσκοποι αφού συνεχάρησαν τον κ. Αντωνακόπουλο για την εκλογή του αναφέρθηκαν στην μακροχρόνια συνεργασία και βοήθεια που υπήρξε μαζί του, τόσο από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο από την οποία στήριξε όλα τα αιτήματα των Προσκόπων, όσο και παλαιότερα από τις διάφορες θέσεις που υπηρέτησε. Επεσήμαναν ιδιαίτερα τη συμμετοχή του ως ομιλητής στην ημερίδα εθελοντισμού που είχαν πραγματοποιήσει οι Πρόσκοποι του Πύργου στα 100χρονα του ελληνικού προσκοπισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία των προσκόπων του Πύργου και τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Εκφράστηκε από όλους η ευχή αυτά να ξεπεραστούν και να υπάρξει συνέχεια της εθελοντικής προσφοράς των Προσκόπων στην πόλη μας. Όπως ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος θα αναλάβει και ο ίδιος πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.


Πηγή