Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Κροκίδη. (Φωτ.)

Κοινωνία Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Κροκίδη. (Φωτ.)

Με ασταμάτητους ρυθμούς ολοκληρώνει την προεκλογική του περιοδεία ο υποψήφιους Βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κροκίδης, που γίνεται ολοένα και περισσότερο αποδέκτης της βαθιάς εμπιστοσύνης και υποστήριξης του κερκυραϊκού λαού.

Η αυθεντικότητα της προσωπικότητάς του, της ειλικρίνειας και της ανιδιοτέλειας του τον κατατάσσουν υψηλά στην προτίμηση των ψηφοφόρων.

Νωρίς το πρωί, ο Σπύρος Κροκίδης επισκέφθηκε τη Λαϊκή Αγορά της Κέρκυρας, όπου συνομίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές. Έγινε αποδέκτης των αιτημάτων τους, ενώ άκουσε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους περήφανους βιοπαλαιστές της Λαϊκής Αγοράς, που πλήττονται, όπως δήλωσαν οι ίδιοι, «από τη μείωση της καταναλωτικής δυνατότητας, λόγω της ισχνής πελατείας, αλλά παράλληλα και τα υψηλά μισθώματα που τους επιβάλλει ο νυν δήμος Κέρκυρας».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Βουλευτής Κέρκυρας, επισκέφθηκε το Καθολικό Γηροκομείο «Άγιος Ιωσήφ» της Κέρκυρας και συνομίλησε με το διοικητικό προσωπικό της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, αλλά και τους τροφίμους του γηροκομείου που του έδειξαν αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση στον αγώνα του.

Η περιοδεία του Σπύρου Κροκίδη το πρωί, ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή του, στο πρώτο Φιλαθλητικό Σύλλογο Κέρκυρας ΝΑΟΚ, που από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του έκανε περήφανους του Κερκυραίους.

Βασικό αίτημα του Συλλόγου είναι η υπογραφή της συμβάσεως παραχώρησης της χρήσης των εγκαταστάσεων, από την πολιτεία, όπως αυτές περιγράφονται σε προηγούμενες συμβάσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί το κοινωνικό, πολιτισμικό και αθλητικό μέλλον του ΝΑΟΚ.

«Ο ΝΑΟΚ δεν είναι ένας ακόμη Σύλλογος των Κερκυραίων, αποτελεί κοιτίδα του πολιτισμού και του αθλητισμού του τόπου μας. Αποτελεί τη μνήμη των παιδικών μας χρόνων που μας άνδρωσε και μας έκανε να αγαπήσουμε τη θάλασσα. Αυτό το Σύλλογο που εμπνέει και δραστηριοποιεί σήμερα, μέσα από τα τμήματα ιστιοπλοΐας, κωπηλασίας, κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, υποβρύχιας αλιείας και άλλες δραστηριότητες, περισσότερους από τριακόσιους νέους αθλητές, εκατοντάδες μέλη και αρκετές χιλιάδες φίλους, οφείλουμε όλοι να τον προστατέψουμε και να παλέψουμε για τα κεκτημένα του» δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής Σπύρος Κροκίδης.


Πηγή