Το ευχαριστώ της Αθηνάς Τραχήλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Ντόρα Μπακογιάννη

Στον απόηχο της μεγάλης συγκέντρωσης της στον Κήπο του «Apotheosis» στην Πάτρα και της στήριξης της υποψηφιότητας της απ’ την πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη περιόδευσε την Πέμπτη και την Παρασκευή σε Δημόσιες Υπηρεσίες, σε Ιδρύματα, χώρους εργασίας και επιχειρήσεις στην Πάτρα και στο Αίγιο.

Η κ. Τραχήλη σε συνεντεύξεις της σε τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και στις επαφές της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους χιλιάδες πολίτες που έχουν συνταχθεί με την υποψηφιότητα της επισημαίνοντας ότι «όλο αυτό τον καιρό δώσαμε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα και αυτό εκτιμήθηκε απ’ τους συμπολίτες μας και θα έχει κρυστάλλινο αντίκρισμα στις κάλπες την Κυριακή».

Η ίδια πρόσθεσε ότι η υποψηφιότητα της έρχεται απ’ το μέλλον και αναφέρεται στο μέλλον. Και σημείωσε: «Στο δικό μας μέλλον. Σ’ αυτό που αποφασίζουμε μαζί! Γιατί εδώ είναι το μυστικό. Στην συμμετοχή και στην συναπόφαση. Στους πολίτες που η φωνή τους θ’ ακούγεται καθαρά εκεί που πρέπει ν’ ακουστεί. Που δεν θ’ αλλοιώνεται και δεν θα θαμπώνει. Στον βουλευτή που δεν θα οχυρώνεται πίσω από κλειστές πόρτες και θα ορίζει τα πιστεύω του κατά το δοκούν και κατά την συγκυρία. Ή στον εξαφανισμένο και υπερόπτη βουλευτή. Αλλά στον βουλευτή που θα έχει το γραφείο του ανοικτό στον ήλιο, στο φως, χωρίς στεγανά και κατηγοριοποιήσεις. Ανοικτό στον πολίτη που θέλει και πρέπει να συνδιαμορφώνει τις πολιτικές και να έχει αυθεντική εκπροσώπηση».

Και η κ. Τραχήλη υπογράμμισε: «Το δικό μου πολιτικό γραφείο στην πλατεία Γεωργίου έτσι λειτουργεί. Ορθάνοικτο ώστε να μπαίνει καθαρός αέρας. Καθαρό όπως η αύρα και ο χαρακτήρας των συνεργατών μου. Αυτό τον καθαρό αέρα κι αυτή την καθαρή αύρα ζητώ να έχω την ευκαιρία να μεταφέρω στη Βουλή, μαζί με τους υπόλοιπους εκλεγμένους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας».

Η κ. Τραχήλη εξέφρασε, παράλληλα, την ευγνωμοσύνη της και προς στην πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη. Υπογραμμίζοντας ότι είναι γνωστό στην Αχαΐα, είναι γνωστό στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας σ’ όλη τη χώρα ότι «η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν και είναι η πολιτική προσωπικότητα που με ενέπνευσε, μ’ ενθάρρυνε και με στήριξε ώστε να μπω στην πολιτική».

Η υποψήφια βουλευτής κάλεσε, επίσης, τους ψηφοφόρους την Κυριακή να πάνε στις κάλπες και να τις γεμίζουν με γαλάζια ψηφοδέλτια. «Μην αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς. Μην αφήνουμε τις τύχες και τις ζωές μας σε άλλα χέρια. Την Κυριακή ψηφίζουμε στη κρισιμότερη αναμέτρηση των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων για την πατρίδα μας», ανέφερε η κ. Τραχήλη.

Και προέβλεψε ότι το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας θα είναι πολύ πάνω απ’ το 40%. «Ποσοστό», όπως είπε, «που θα δώσει αέρα στην αυτοδύναμη Ελλάδα και στην αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Του αυριανού πρωθυπουργού μας τον οποίο, για άλλη μια φορά ευχαριστώ, για την εμπιστοσύνη του. Από την Δευτέρα αλλάζουμε σελίδα. Αλλάζουμε εποχή! Πάμε μπροστά. Ξαναβρίσκουμε την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, της αισιοδοξίας, της ελπίδας, της υπεροχής και της πρωτοπορίας».


Πηγή