Το χάντμπολ της Πάτρας πήγε κατασκήνωση

Μπορεί να είναι καλοκαίρι και οι δραστηριότητες των αθλητών-τριων όλων των ομάδων της χώρας και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα υποδομών της ΕΑΠ/ΟΧΕ να έχουν τελειώσει, δεν παύει όμως το χάντμπολ να διδάσκεται ακόμη. Έτσι λοιπόν ο περιφερειακός προπονητής ανάπτυξης Πελοποννήσου της ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννης Παπαγιαννόπουλος μαζί με τον Πατρινό διαιτητή χειροσφαίρισης Γιώργιο Αβράμη, επισκέφτηκαν στα Καλάβρυτα τις κατασκηνώσεις Ροδέα, από παρουσίασαν το άθλημα στα παιδιά της κατασκήνωσης.

Η παρουσίαση είχε δύο σκέλη. Πρώτα θεωρία και ανάλυση κανονισμών διαιτησίας και το δεύτερο σκέλος παιχνίδια και πρακτική εξάσκηση στα ανοιχτά γήπεδα της κατασκήνωσης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στις συγκεκριμένες κατασκηνώσεις διδάσκεται και το χάντμπολ διά του Τάσου Καραβία, ο οποίος είναι προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες της Θύελλας Πατρών.

Ο περιφερειακός προπονητής ανάπτυξης Πελοποννήσου της ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε σχετικά:

"Πραγματοποιήθηκε μία παρουσίαση η οποία δεν αφορούσε μόνο τα παιδιά της Πάτρας, αλλά και κατασκηνωτές από την Καρδίτσα, Αθήνα, Λουτράκι, Αίγιο και σχεδόν όλες τις πόλεις της νοτίου Ελλάδας. Το να γνωρίσουν την χειροσφαίριση ακόμη περισσότερα παιδιά είναι κέρδος για το άθλημα. Είναι μία από τις υποχρεώσεις μας ως μέλη της ΕΑΠ/ΟΧΕ για τη διάδοση του αθλήματος σε κάθε οργανωμένο χώρο που φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δια του τύπου τον Τάσο Καραβία για την προσπάθεια που κάνει και εμμέσως βοηθάει το άθλημά μας, καθώς και τους ιδιοκτήτες των κατασκηνώσεων Ροδέα, κ.κ. Β. Σκέντζο, Α. Αναστασίνη και Α. Σκούρα που μας που έχουν συμπεριλάβει την χειροσφαίριση στο πρόγραμμα τους και που μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε την παραπάνω παρουσίαση τόσο στα ήδη υπάρχων παιδιά όσο και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν."

Το χάντμπολ της Πάτρας πήγε κατασκήνωση Το χάντμπολ της Πάτρας πήγε κατασκήνωση


Πηγή