Τραυματισμός επισκέπτη στο Πόρτο Κατσίκι

Πριν λιγο πληροφορήθηκαμε οτι αλλοδαπός επισκέπτης τραυματίστηκε στο Πόρτο Κατσικι απο πτώση βράχου. Στο σημειο εσπευσε ασθενοφόρο που παρειχε τις πρωτες βοήθειες καθως και το λιμενικο. Ο ατυχης επισκεπτης θα μεταφερθει στο νοσοκομειο Λευκάδας για περαιτερω εξετάσεις, ας ελπίσουμε ότι δεν πρόκειται για κατι σοβαρο, οπως φάνηκε εκ πρώτης οψεως.

Να τονίσουμε παλι οτι θα πρεπει να ληφθουν μετρα για την προστάσια των επισκεπτων στο Πορτο Κατσικι. Η παραλία εχει οριοθετηθει σε 2 ζωνες, ασφαλης και μη ασφαλης, με την χρηση ενος φραχτη απο πασαλακια και σκοινια, κατι το οποιο δεν ειναι αρκετό φυσικα.

Εαν συνυπολογίσουμε οτι η ασφαλής ζώνη της παραλιας ειναι κατειλημμένη απο τις παρανομες ξαπλωστρες ειναι λογικο οι λουομενοι να αναζητουν δροσια στην σκια του βραχου και να υπαρχουν τετοιου ειδους ατυχήματα.

Μεχρι τωρα εχουμε σταθει τυχεροι και εχουμε ατυχήματα και οχι δυστηχηματα. Οταν ομως συμβεί το απευκταιο καποια στιγμη ολοι οι αρμοδιοι θα πουν οτι δεν γνωριζαν και τα μετρα που εχουν λαβει ως τωρα εμοιαζαν επαρκή.

Γι’αυτο λοιπον, αγαπητοι κυριοι «αρμοδιοι» του δημου, της αστυνομίας, του λιμενικού και της κτηματικης υπηρεσιας, απομακρυνετε επιτελους απο την παραλια τις αμετρητες παρανομες ξαπλωστρες και αποδωστε την ελευθερη στους επισκεπτες, μην τους αναγκαζετε ανθρωπους που δεν εχουν γνωση του κινδυνου να βαζουν το κεφαλι τους στην φακα για να κερδοσκοπουν καποιοι, ειναι θεμα χρονου να θρηνησουμε θυματα, πως αλλιως να το φωναξουμε?

Το κριμα στο λαιμο σας πλεον.

Κωνσταντίνος Φατουρος

Tags:Πόρτο ΚατσίκιΤραυματισμός επισκέπτη


Πηγή