Χριστίνα Αλεξοπούλου: “Πολιτικός ακτιβισμός για τη Νέα Δημοκρατία”

Στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας περπάτησε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουλίου η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, μοιράζοντας η ίδια και οι συνεργάτες της το 16σέλιδο φυλλάδιο με το κυβερνητικό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους πολίτες και τους καταστηματάρχες της περιοχής.

Απαντώντας σε όσους της ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την ακτιβιστική ενέργεια, η κυρία Αλεξοπούλου ανέφερε:

«Συνηθίζω να λέω ότι η αξία του δάσους είναι μεγαλύτερη από την αξία του δένδρου. Κατά παρόμοιο τρόπο η παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία, είναι πιο σημαντική από την ατομική υποψηφιότητα του καθενός μας. Θεωρώ λοιπόν χρέος μου να συμβάλλω όσο το δυνατόν περισσότερο στη διάδοση του πολιτικού μηνύματος της Νέας Δημοκρατίας και του κυβερνητικού μας προγράμματος, ώστε όλοι οι Αχαιοί να ενημερωθούν για την πολιτική αλλαγή που προτείνουμε και την οποία θα φέρουμε στις 7 Ιουλίου, με τη στήριξη του ελληνικού λαού.

Ο προεκλογικός αγώνας πρέπει να διεξάγεται με ήθος, νηφαλιότητα, επιχειρήματα και σεβασμό σε όλες τις απόψεις, απαλλαγμένος από διχαστικά διλήμματα και ψευδείς ειδήσεις. Εμείς στη Νέα Δημοκρατία θέλουμε τη θετική ψήφο των Ελλήνων, για να δημιουργήσουμε μαζί το καλύτερο αύριο που έχουμε προσεκτικά σχεδιάσει, το καλύτερο αύριο που όλοι στην πατρίδα μας αξίζουμε», τόνισε η κ. Αλεξοπούλου.

Χριστίνα Αλεξοπούλου: "Πολιτικός ακτιβισμός για τη Νέα Δημοκρατία"


Πηγή