Χριστίνα Τετράδη: “Στηρίζω την προσπάθεια της Farmers Market Zante και του προέδρου της Βασίλη Φλάμπουρα […]

Το παραδοσιακό, ορεινό χωριό της Ζακύνθου, το Γύρι που είναι γνωστό για τον πολιτισμό και την ιστορία του, αλλά και τα τοπικά του προϊόντα, τα βότανα και τα μυρωδικά του, επισκέφθηκε την Παρασκευή, η Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ και Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά, κ. Χριστίνα Τετράδη, όχι μόνο για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Προφήτη Ηλία, αλλά και για να στηρίξει και να προωθήσει την πρωτοβουλία συνεργασίας του Ζακυνθινού πρωτογενή με τον τουριστικό τομέα, της Farmers Market Zante και του προέδρου της, κ. Βασίλη Φλάμπουρα, όπως και της ανάδειξης της ιστορίας και του πολιτισμού και της προέδρου του πολιτιστικού Συλλόγου, κας Αθηνάς Ξένου.

Σε δηλώσεις της η κ. Χριστίνα Τετράδη είπε, μεταξύ άλλων:

«Βρεθήκαμε σήμερα εδώ στο ορεινό, πανέμορφο, παραδοσιακό, Γύρι, με την πλούσια ιστορία και τους πολύ φιλόξενους κατοίκους, όχι μόνο για την γιορτή του Προφήτη Ηλία, αλλά και για να συνεχίσουμε και να ενισχύσουμε μαζί και με εσάς, την Ζάκυνθο που θέλουμε.

Την Ζάκυνθο που συνδυάζει τον πολιτισμό και την γαστρονομία με την αγροτική παραγωγή και τα τοπικά προϊόντα. Κάτι σαν αυτό που συμβαίνει απόψε εδώ στο Γύρι, που εκτός των άλλων, φημίζεται και για τα βότανα και τα μυρωδικά του, τα οποία πρέπει, μαζί με όλα τα παραδοσιακά μας τοπικά προϊόντα, να φτάσουν στο τραπέζι όχι μόνο του κάθε Ζακυνθινού, αλλά και του κάθε επισκέπτη και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη συνεργασία όλων μας.

Προσωπικά στηρίζω την προσπάθεια της Farmers Market Zante και του προέδρου της Βασίλη Φλάμπουρα, που κινείται δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση.»


Πηγή