Χωρίς παθολόγους πλέον το νοσοκομείο Αμαλιάδας – Αύριο η έκτακτη Γ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων


Αναβρασμός και… υλοποίηση του «εντέλλεσθε»

Επίσκεψη χθες Μ. Κατρίνη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας

Στο «εντέλλεσθε» για την μετακίνηση των παθολόγων του νοσοκομείου Αμαλιάδας στο νοσοκομείο Πύργου ενέμεινε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Πύργου Κώστας Διαμαντόπουλος, με αποτέλεσμα από χθες η περιοχή της Αμαλιάδας και του κάμπου να παραμένει ακάλυπτη από γιατρούς. Για αύριο ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση για την ενεργοποίηση των φορέων και την λήψη αποφάσεων, που εκτός των επαφών με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αποκλείεται να φτάσουν και σε κινητοποιήσεις.

Κατά την χθεσινή του επίσκεψη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας ο βουλευτής Ηλείας του ΚΙΝ.ΑΛ. Μιχάλης Κατρίνης επεσήμανε ότι και τα δύο νοσοκομεία του νομού θα πρέπει να στελεχωθούν με ιατρικό προσωπικό, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για την αντιπαράθεση που προκύπτει κάθε φορά μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός.

Ο κ. Κατρίνης είχε συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Γιάννη Χουζούρη, παρουσία του πρώην προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου Βασίλη Μιχαλόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή