Ο Will Smith καθάρισε παραλίες στους Αντίπαξους.

Κοινωνία Ο Will Smith καθάρισε παραλίες στους Αντίπαξους.

Είκοσι δύο σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες των Αντίπαξων μάζεψε η οικογένεια του διάσημου χολιγουντιανού ηθοποιού Will Smith. Μαζί με τη σύζυγό του, την επίσης ηθοποιό Genta Pinkett– Smith, βρίσκονται στο Ιόνιο κάνοντας διακοπές με σκάφος. Βρέθηκαν όμως μπροστά σε μια εικόνα που κάθε άλλο παρά κολακεύει τον ελληνικό τουρισμό.

Η οικογένεια του διάσημου ηθοποιού, βλέποντας τα σκουπίδια δεν έμεινε άπραγη. Με αρχηγό την 16χρονη κόρη τους, την Willow Smith που ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της, αλλά στο πεντάγραμμο, αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Η Willow μαζί με τους γονείς της και άλλους τέσσερις ανθρώπους που ήταν μαζί τους χαλάλισαν τη μέρα τους για να καθαρίσουν τις παραλίες. Μάλιστα, στο τέλος φόρτωσαν τις σακούλες με τα σκουπίδια στο σκάφος για να τις πετάξουν σε κάδους. Δηλαδή, αφού μάζεψαν τα σκουπίδια, δεν άφησαν τις σακούλες εκεί.

Η Willow Smith μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram συνοδεύοντάς τις από το εξής κείμενο: «Καθώς είμαστε μακριά από αυτό που λέμε μολυσμένες πόλεις, δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια. Είδα γλάρους πνιγμένους από πλαστικά. Κάποιοι πέθαναν επειδή έφαγαν ψάρια που είχαν φάει αυτά τα πλαστικά. Τέσσερις πανέμορφοι άνθρωποι, μαζί με την οικογένεια μου, μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους. Όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες στην τηλεόραση ή στο κινητό, μας φαίνονται πολύ μακρινές. Όταν όμως τις βλέπεις μπροστά σου, νιώθω ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό (άμεσα και έμμεσα), όσο μικρή και αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά. Ελπίζω σήμερα να καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να διατηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής»

πηγή:nikosonline.gr


Πηγή