Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στην 84η ΔΕΘ- Συμμετέχει η Φιλαρμονική Αγίου Ματθαίου.

Τουρισμός Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στην 84η ΔΕΘ- Συμμετέχει η Φιλαρμονική Αγίου Ματθαίου.

«Δυναμική αναμένεται να είναι η φετινή παρουσία του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019, παρέχοντας στα μέλη του χώρο περιπτέρου 96τμ», αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της διοίκησης.

Και συνεχίζει: «Η 84η ΔΕΘ, θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και διοργανώνεται από την HELEXPO. Φέτος τιμώμενη χώρα είναι η Ινδία, η οποία εξειδικεύεται πλέον στους τομείς της υψηλής τεχνολογίας, την γεωργία και τον τουρισμό. Στο πλαίσιο αυτό, Ινδικές επιχειρήσεις και φορείς θα πραγματοποιήσουν επαφές με αντίστοιχες Ελληνικές επιχειρήσεις, με στόχο τη δημιουργία εμπορικών σχέσεων, συνεπώς τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή των Κερκυραϊκών επιχειρήσεων είναι εξαιρετική και αποτελείται από υφιστάμενες επιχειρήσεις με πολυετή επιχειρηματική δράση αλλά και από νέες επιχειρήσεις οι οποίες στοχεύουν σε εξαγωγές και επενδύουν στην εξωστρέφεια.

Επιπροσθέτως, την παρουσία μας θα ενισχύσει πολιτισμικά η φιλαρμονική του Αγίου Ματθαίου, η οποία θα είναι κοντά μας τις ημέρες της έκθεσης δίνοντας μία ευχάριστη νότα Κερκυραϊκού πολιτισμού και μουσικής παιδείας».

*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κέρκυρας στα τηλ . 2661080575, 2661080576.


Πηγή