Έρχεται η 3η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας!


Ανακοινώθηκε χθες το πρόγραμμα
από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας..

Ανακοινώθηκε χθες το πρόγραμμα της 3ης Λευκής Νύχτας Αμαλιάδας, που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, σε συνεργασία με τον δήμο Ήλιδας και την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας.

Η 3η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Αυγούστου από τις 8 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και τα καταστήματα της πόλης θα κάνουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει και εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν ως εξής: 9 μ.μ.: παράσταση Καραγκιόζη από τον Φώτη και Χρήστο Πλέσσα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο. Ζωντανή συναυλία (9 μ.μ.) με τον Σάκη Ζαφειρόπουλο και την ορχήστρα του στην οδό Ρ. Φεραίου.

Ζωντανή συναυλία (9:30 μ.μ.) από τον Γ. Τσάκωνα στην πλατεία Μπελογιάννη. Ρεμπέτικη συναυλία (9:30 μ.μ.) επί της Ελ. Βενιζέλου – πλάι από το Δικαστικό Μέγαρο και στις 10 στην κεντρική πλατεία Live band με τον Θεολόγο Αναγνωστόπουλο.

Επίσης, στις 10 μια ακόμη συναυλία έξω από το Δικαστικό Μέγαρο με τον Σάκη Χασαλεύρη και την ορχήστρα του. Στις 11:30 θα παίξει το συγκρότημα deevibes στην πλατεία Λαζαράκη και στον ίδιο χώρο από τα μεσάνυχτα θα τραγουδήσει ο Βασίλης Δήμας.


Πηγή