Αιτωλοακαρνανία: Με ένταλμα έπιασαν το ληστή έναν χρόνο μετά

Μόλις στις 27 Ιουλίου ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες της βίαιης ληστείας που είχε γίνει πριν από σχεδόν ένα χρόνο σε βάρος ενός ηλικιωμένου μέσα στο σπίτι του στην κοινότητα Μάστρο των Οινιάδων Αιτωλοακαρνανίας και συνελήφθη στο Αιτωλικό.

Σε βάρος του 22χρονου Έλληνα κατοίκου της ευρύτερης περιοχής είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πρωτοδικών Μεσολογγίου για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Ωστόσο, δεν είχαν εντοπιστεί τα ίχνη του ως το μεσημέρι της Παρασκευής που συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος μαζί με έναν συνεργό του που παραμένει άγνωστος για την ώρα, είχαν εισβάλει τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου 2018 με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο σπίτι ενός 69χρονου στο χωριό Μάστρο, τον είχαν χτυπήσει με γροθιές και τον είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή κατσαβιδιού ζητώντας χρήματα. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε παρά μόνο 90 ευρώ, τα οποία άρπαξαν οι δυο κακοποιοί και εξαφανίστηκαν.

Πηγή: protothema.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    5 Αυγούστου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία