Αμαλιάδα: Φρεάτιο…καλυμμένο με πίσσα – Έψαχναν να το βρουν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ύδρευσης

Την… τομή που είχε κάνει κάποτε ο εργολάβος, έψαχναν χθες το μεσημέρι οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ύδρευσης Αμαλιάδας, ώστε να σκάψουν την άσφαλτο, να … αποκαλυφθεί το καπάκι και να ξεκινήσει η διαδικασία απόφραξης για να πάψει να μυρίζει δυσοσμία η οδός Καλαβρύτων

Κι όλα αυτά μετά από αίτημα από την περασμένη εβδομάδα δημότη, ο οποίος όχι μόνο μέχρι χθες το μεσημέρι δεν μπορούσε να κάτσει στη αυλή του από τη δυσοσμία, αλλά δεν του… επιτρέπονταν να τραβήξει και καζανάκι, για ευνόητους λόγους!

Ο κ. Γιάννης Τζουβελάκος μίλησε χθες στη εφ. «Πατρίς» για το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ανά τακτά διαστήματα στην κατοικία του τα τελευταία χρόνια στο τέρμα της οδού Καλαβρύτων.

«Επί μεγάλο χρονικό διάστημα, το φρεάτιο στον δρόμο έχει καλυφθεί με πίσσα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι εύκολο να βρεθεί το ακριβές σημείο για να σκαφτεί. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να σταθώ στην αυλή του σπιτιού από την έντονη δυσοσμία. Δεν αντέχετε. Και εδώ και μέρες δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα, γιατί αν τραβήξω καζανάκι, όλα τα λύματα θα βγουν στην αυλή…», δήλωσε ο κ. Τζουβελάκος.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή