«Βούλιαξε» το λιμάνι Κυλλήνης – Χιλιάδες κόσμου ταξίδεψαν χθες για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Και οι τελευταίοι αναχώρησαν χθες αργά το μεσημέρι για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά από το λιμάνι της Κυλλήνης το οποίο «βούλιαξε» από κόσμο, ενόψει του σημερινού εορτασμού. Από νωρίς το πρωί επικρατούσε το αδιαχώρητο στα εκδοτήρια και οι «ουρές» που σχηματίζονταν για να μπουν στα πλοία για τα νησιά του Ιονίου ήταν τεράστιες.

Ωστόσο, δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα και όλα εξελίσσονταν ομαλά, με τον συντονισμό να γίνεται από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Κυλλήνης. Οι περισσότεροι την αργία του Δεκαπενταύγουστου θα την συνδυάσουν και με το Σαββατοκύριακο, ενώ κάποιοι άλλοι ξεκινούσαν τις διακοπές τους λόγω άδειας.

Ότι όλα τις μέρες αυτές και κυρίως τη χθεσινή, εξελίσσονταν ομαλά, επεσήμανε η Λιμενάρχης Κυλλήνης Ανθυποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος κα Βασιλική Ασημακοπούλου, η οποία τόνισε ότι η κίνηση ενόψει του Δεκαπενταύγουστου ήταν αυξημένη, με την πληρότητα στα πλοία να φτάνει το 100%.

«Ως Λιμεναρχείο κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό για τους πολίτες που έρχονται. Έτσι κι αλλιώς, στόχος μας είναι το Λιμεναρχείο να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις του καλοκαιριού και βέβαια αυτών των ημερών που διανύουμε», είπε η Ασημακοπούλου.


Πηγή