Γ. Στασινόπουλος: ” Ευχαριστώ τη Ρόδη Κράτσα, για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει χωρικό Αντιπεριφε […]

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την Περιφερειαρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα, για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει χωρικό Αντιπεριφερειαρχη Ζακύνθου.

Ευελπιστώ να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες της Περιφέρειαρχη και όλων εσάς που τόσα χρόνια τώρα με στηρίζετε στον αγώνα μου. Θα εργαστώ με γνώμονα το καλό της Ζακύνθου, το καλό του τόπου μου.

Την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου υπηρέτησαν με μεγάλη επιτυχία, ο αείμνηστος Διονύσιος Μυλωνάς αλλά και ο απερχόμενος Ελευθέριος Νιοτοπουλος, ο οποίος πάρα τις ιδεολογικές μας διαφορές πρέπει να ομολογήσω, ότι υπηρέτησε τον θεσμό με σεβασμό και συνέπεια θέτοντας τον πήχη πολύ ψηλά.
Η συνεργασία με τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες καθώς και με όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους θεωρείται δεδομένη.
Τελειώνοντας θέλω να Ευχαριστώ όλους εσάς που με την ψήφο σας με φέρατε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου μας σε όλα τα Ιόνια Νησιά , δίνοντας μου την μέγιστη τιμητική δυνατότητα να υπογράψω την πρώτη πρόσκληση σύγκλισης του περιφερειακού Συμβουλίου .

Σας ευχαριστώ πολύ.

Στασινόπουλος Γεώργιος
Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου


Πηγή