Επικίνδυνα δέντρα στο Πάρκο ΟΣΕ Βαρθολομιού – «Ωρολογιακή βόμβα» ο χώρος παλιού οινοποιείου – αποθηκών ΑΣΟ

Παίζουν με τα… γερμένα πεύκα στα κεφάλια τους!

Με τα πανύψηλα πεύκα να γέρνουν πάνω από τα κεφάλια τους παίζουν τα παιδιά του Βαρθολομιού σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, το ονομαζόμενο Πάρκο του ΟΣΕ που αποτελεί μια «όαση» πρασίνου, αλλά και χώρο για περίπατο και αθλοπαιδιές.

Αν και έχουν ληφθεί αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο Πηνειού για το κόψιμο κάποιων επικίνδυνων δέντρων, δεν έχει γίνει το παραμικρό, όπως καταγγέλλει και ο δημοτικός σύμβουλος Πηνειού Άγγελος Μπράτης.

Ωστόσο και λίγα μέτρα πιο κάτω, στο χώρο του παλιού Οινοποιείου και των αποθηκών του ΑΣΟ, η εικόνες είναι απογοητευτικές.

Ένας χώρος που… υποδέχεται μπάζα, σκουπίδια, γεμάτος ξηρά χόρτα με το ένα εκ των δύο γηπέδων ποδοσφαίρου που βρίσκεται εκεί και αποτελούσε «στολίδι» για την πόλη να έχει χαθεί μέσα στην… βλάστηση!

Στο Πάρκο του ΟΣΕ, υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ και τένις και εκεί καθημερινά η περιοχή «σφύζει» από ζωή. Τα 2 -3 πανύψηλα πεύκα είναι πλέον πολύ επικίνδυνα, αφού έχουν γύρει στο δρόμο και το ένα βρίσκεται πάνω από το γήπεδο τέννις, ακουμπώντας μάλιστα και τα καλώδια της κολώνας της ΔΕΗ!

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή