Θρήνος στο Αγρίνιο – Νεκρός 21χρονος μετά από τροχαίο 6 μήνες μετά τον χαμό της αδελφής του που πέθανε από καρ […]

Σοκαριστική είναι για το Αγρίνιο η είδηση του θανάτου 21χρονου που νοσηλευόταν από τις 23 Ιουνίου όταν και τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην περιοχή του Δοκιμίου.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί και η αιτία του θανάτου του ήταν μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη .

Την τραγωδία επιτείνει το γεγονός πως έφυγε από τη ζωή έξι μήνες αφότου απεβίωσε και η 35χρονη αδερφή του, γνωστή επαγγελματίας (κομμώτρια) που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο 21χρονος είχε τραυματιστεί όταν το αυτοκίνητο τύπου Smart που οδηγούσε το απόγευμα της 23η Ιουνίου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τζιπ και κατέληξε σε αύλακα στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καλυβίων, στη διασταύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου. Έκτοτε νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο Αγρινίου με κρανιογκεφαλικές κακώσεις. Για κάποιο διάστημα εξάλλου-όπως και άλλοι νοσηλευόμενοι- μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας καθώς στη Μονάδα του Αγρινίου λάμβανε χώρα η προβλεπόμενη διαδικασία απολύμανσης.

Ο νεαρός ωστόσο επέστρεψε στο Νοσοκομείο Αγρινίου και έδειχνε πως η κατάσταση του έβαινε προς βελτίωση. Δυστυχώς ωστόσο προσβλήθηκε από μικρόβιο και σήμερα σημειώθηκε η τραγική κατάληξη.

Πηγή: Agrinionews


Πηγή